GASTRO

SAVET FOOD BLOGERKE ŽANETE RAZUM: Jednostavni prolećni detoks od limuna i peršuna

Mlada hrvatska food blogerka tvrdi: uz zdravu prehranu i vežbanje, ovaj napitak pomoći će vam da lakše izgubite suvišne kilograme, ali i da pomognete očuvanju imuniteta. Potrebna vam je samo šaka svežeg peršuna, sok od jednog limuna i čaša (250 ml) vode. Peršun dobro operite, usitnite ga u blenderu zajedno sa malo vode.  Dodajte sveže isceđeni limunov sok i ostatak vode pa sve još jednom kratko izmiksajte. Napitak možete zasladiti sa malo stevije ukoliko vam je ukus prejak. Ovu mešavinu bi trebalo piti svako jutro na prazan želudac, ali samo 5 dana. Potom napravite pauzu 10 dana. I, jedno upozorenje: napitak nije preporučljiv za trudnice i dojilje.

Povezane teme

GASTRO

Baklava sa orasima za 20 minuta

Brzi desert blogerke Jane!

GASTRO

Najlepše Instagram knedle

Knedle neobičnih boja sa sočnim mlevenim mesom...

GASTRO

Čorba od spanaća i komorača

Ceo članak naše food blogerke Tanje Leković možete pročitati u oktobarskom izdanju magazina Grazia.

GASTRO

Dolce vita: klasični recept za pastu Else Hosk

Kada želite da se razmazite italijanskom kuhinjom...

GASTRO

Druženje je slađe uz voćne korpice

Nije vam potreban poseban povod, pozovite prijatelje i obradujte ih slatkim delicijama. Ova šarena remek-dela pariraće svakoj torti.

GASTRO

Probajte boršč, oduševićete se

Mirisna, slatkasto-kiselkasta, pikantnog ukusa, upečatljive boje, najpopularnija ruska čorba osvojiće sva vaša čula

GASTRO

Sočno, ukusno, osvežavajuće

Predstavljamo vam tri salate koje vas mogu inspirisati da osmislite sopstvenu kreaciju za zdrav obrok

GASTRO

Zdrav namaz od avokada za dobro jutro

Veoma lagan obrok koji će vas zasititi, pa ga možete uvrstiti u jelovnik i za večeru

GASTRO

Kokteli su tu, zabava može da počne

3 koktela za vesele letnje noći

GASTRO

Kurkuma za jačanje vašeg imunog sistema

Nekoliko lepih načina da se osvežite i okrepite telo najzdravijim začinom.

GASTRO

Kako napraviti legendarnu pitu od šljiva po receptu The New York Times-a

Godine 1983., kulinarski stručnjak Marian Buros objavio je u The New York Times-u recept za tortu od šljiva, koja je postala prava strast čitaocima novina i recept je objavljivan š...

GASTRO

Recept dana: torta od banane za početak vikenda

Kuvar restorana Black Thai podelio je izuzetan recept za jedan od najpopularnijih deserta.