grazia

Fitnes

Kako odabrati idealan sportski grudnjak?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan)

Jedan od najvažnijih delova ženske garderobe jeste grudnjak, jer svaku odevnu kombinaciju može učiniti boljom i doprineti osećaju samouverenosti. Zato je veoma važno odabrati onaj pravi koji će vam pružiti komfor i osećaj nesputanosti. Prilikom odabira važno je obratiti pažnju da model pristaje vašoj konstituciji, odnosno da veličina bude odgovarajuća, za koju priliku ćete ga nosite, kao i od kakvog materijala je načinjen.

Sportske aktivnosti i rekreacija zahtevaju takozvani sportski grudnjak koji je specijalno dizajniran da zadovolji potrebe tela koje je u pokretu. Ovakav brusthalter omogući će da vam grudi čvrsto stoje na mestu, bez poskakivanja. Osim toga, na treningu nećete morati da brinete o nepozvanim pogledima muškaraca, jer ovaj grudnjak savršeno sve drži pod kontrolom.

Sportski grudnjaci izrađuju se od kompaktnih materijala, koji pružaju značajan stepen podrške i kompresije i obezbeđuju da su grudi tokom bilo kog oblika kretanja na mestu i da se ne pomeraju. U sredini postoji poseban stabilizator koji kontroliše kretanje. Od velikog značaja je šira donja ivica, koja pruža osnovnu podršku i stabilnost. Korpe su obložene iznutra, što pruža udobnost.

Pri kupovini, birajte prozračan materijal koji obezbeđuje brzu apsorpciju znoja i brzo sušenje, a može biti izrađen i od tkanina sa antibakterijskim svojstvima, koji sprečava stvaranje neprijatnih mirisa.

Sportski grudnjak je idealno rešenje i za dame koje se ne bave sportom, a estetski hirurzi ga preporučuju kao izvanredno funkcionalan i poželjan komad koji morate da imate!

Tekst: Grazia tim

Foto: Profimedia, Instagram

Pročitajte još

Povezane teme

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje

Nega kože

Sve većoj popularnost LED maski za lice svedoči i "Emili u Parizu"

Poznati je toliko vole, da je prenose i na svoje likove.

Kosa

11 navika koje oštećuju kosu

Proverite li da pravilno negujete kosu.

Nega kože

Volimo hijaluron u anti-age nezi! Znate li zašto?

Možda to zvuči kao preterivanje, ali zaista postoji mnogo razloga zbog kojih je hijaluron postao najtraženija supstanca u borbi protiv bora bilo da je u pitanju nega i ili tretmani...