Dečji sapun i dnevni piling: tajne lepote Naomi Kembel

Uzmite primer Crne pantere!

Imajući počasni status supermodela tokom poslednje tri decenije, Naomi Kembel ne razmišlja o tome da napusti karijeru. Prošlog leta Crna pantera se pojavila u novoj reklamnoj kampanji Calvin Klein sa Belom Hadid. Ali teško je primetiti razliku između junakinja iako je razlika u godinama poprilična.

Ne tako davno Naomi je lansirala sopstveni YouTube kanal na kome deli tajne lepote i životne trikove. Najbolji su u nastavku.

„Uvek počinjem sa kremom za čišćenje i malo tečnog sapuna. Takođe koristim vitamin C i ulje za lice ruže.”

„Umivam lice i koristim piling svaki dan. Vlaženje je najvažnija stvar. Sviđa mi se što moja koža izgleda hidrirano. Stalno koristim maske – kremu. Kada ste pod reflektorima, šminka prodire duboko u pore. Kada ne radim pokušavam da ne nosim šminku uopšte. Volim samo čistu kožu.”

” Za telo koristim samo bebi sapun. Ne volim previše parfemisane gelove za tuširanje. Nanosim Biofirm Lift kremu. Konstantno vlaži kožu i celo telo. Koristim hidratantne serume za lice. Mislim da svi dekorativni proizvodi i teške kreme jednostavno začepe pore.”

„Prvo što uradim kada se probudim pijem toplu vodu sa limunom i probioticima. Nikad ne pijem kafu: ne sviđa mi se miris. Volim čaj. Više volim biljni. Nakon toga ustajem, odlazim do tuša, a zatim sledeće piće – jedno za imuni sistem i jedno sa alojom. “

„Putujem i jedem toliko da je ponekad korisno piti sok dva dana u nedelji, otprilike jednom mesečno, da očistimo organizam.“

bazaar.ru