Vežbajte sa Hale Beri (i njenim seksi instruktorom)

Otkad je devedesetih godina postala prepoznatljiva u Holivudu, Hale Beri važi za jednu od najzgodnijih glumica na svetu. A opet, svaki put kad je vidimo, impresionira nas svojim izgledom. Glumica u avgustu ove godine puni 56, a na slikama, koje je pre nekoliko dana okačila na Instagram, izgleda bar dvadeset godina mlađe. Kako je to moguće? Verovatno je malo i do genetike, ali je mnogo više do načina života i vežbanja koje praktikuje, pa, ceo život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Novim slikama glumica je najavila stari stari fitnes izazov #FitnessFriday, gde svojim prijateljima i pratiocima svakog petka daje savete o vežbanju i podstiče ih da se pokrenu. U beloj pamučnoj majici uvezanoj u čvor i donjem delu kupaćeg kostima sa tropical printom, glumica vozi skejt u društvu fitnes instruktora Pitera Li Tomasa, pokazujući da voli da vežba, ali još više da se dobro zabavlja. 

Iako se možda nije adekvatno obukla za vožnju skejta, pokazala je da se na dasci, baš kao i pred kamerama, snalazi odlično. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Kako bi ohrabrila pratioce u novim fitnes izazovima, Hale im je ovog petka poslala nekoliko poruka, među kojima su: “Radite na tome da postanete najbolja verzija sebe, ali uvek ostanite sa dve noge na zemlji… ili četiri točka”, aludirajući na vožnju skejta, dok je u drugom postu poručila pratiocima da je veoma važno da ohrabruju sebe, ali i druge dok vežbaju.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram