Tajna savršeno izvajanih ruku kraljice Leticije: Vežba koju možete raditi kod kuće

Svako pojavljivanje kraljice Leticije u haljinama bez rukava, neizostavno skrene pažnju na njene atletski izvajane ruke. Za figuru dostojnu jedne boginje zaslužne su njena upornost za fizičkom aktivnošću i istrajnost u mediteranskoj dijeti.

Kraljica se dobro kontroliše i kada je konzumacija šećera u pitanju – ovo je i jedno od zlatnih pravila da se izbegne starenje i opuštanje kože ruku koje ova vlakna prouzrukuju.

Poznato je da ova dama praktikuje jogu, zumbu, sobni bicikl, kao i vežbanje u teretani, ali ovog puta skrenućemo vam pažnju na jednu vežbu koju lepa Leticija obožava a oblikuje tricepse, grudi i ramena.  I što je najbolje od svega možete je raditi u komoditetu svog doma, a sve što vam je potrebno je jedan zid.

U pitanju su sklekovi za tricepse koje radite u uspravnom stavu, naslonjeni dlanovima na zid.

Postavite dlanove na zid i to tako da budu u ravni sa ramenima. U ovom stavu krećete sa sklekovima, približavajući grudi zidu. Pri ovoj vežbi vodite računa da vam je torzo sve vreme ispravljen.  Kraljica ovu vežbu praktikuje svakog drugog dana.

Očigledno je da kraljica Leticija savršeno upravlja i ovim segmentom života jer su svetski mediji počeli da je porede sa kraljicom atletski izvajanih ruku – Madonom.

Pažljivo Madona, ceo svet priča o bicepsima španske kraljice!

Foto: Profimedia

Pripremila: T.Mišović