Zanosna kao Izabel Gular: Ovo su vežbe najzgodnije Brazilke na svetu

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, Viktorijin anđeo, zanosna Brazilka Izabel Gular, nije pobornik napornih režima vežbanja i držanja dijeta, čak ni onda kada treba da nosi reviju koja zahteva skidanje u kupaći kostim ili slikanje za Sports Illustrated. Ova lepotica, visoka 178 centimetara, sigurno je prirodno predodređena za bavljenje manekenstvom – vitka izvajana figura krasi je od malih nogu, ali, da bi održala telo u top formi ona vežba svakog dana po sat vremena. Na njenom Instagram profilu možete da vidite vežbe koje praktikuje – to je mešavina joge, pilatesa i treninga sa tegovima, često ide na plivanje i časove kik-boksa, ali ono što definitivno pravi razliku, otkrila je Izabel, jeste trčanje. Trčanje joj pomaže da se oseća srećnije, da ima bistrije misli, više energije i bude mentalno jača.

S obzirom na to da o svom telu brine svakog dana, kada dođe revija, Izabel se uvek oseća udobno u svom telu i spremna je za rad. Kad je kod kuće (a trenutno snima u svojoj domovini Brazilu i svakog dana odlazi na plažu gde mami uzdahe prisutnih), kuva, a kad nije u svom domu, onda u restoranu naručuje kuvanu hranu. Jutro započinje sokovima od voća, povrća i proteina. Već smo rekli da ne drži dijete, ali njena ishrana je izbalansirana i u njoj se nikad neće naći hleb ili proizvodi od belog brašna. Jelovnik joj se uglavnom zasniva na proteinima, ugljenim hidratima i povrću.

– Ne budim se s mišlju da moram da izgledam dobro, ali se budim sa idejom da želim da se osećam srećno. Želim da uđem u sobu i zasmejem sve prisutne. Sve je u samopouzdanju, otkrila je jednom prilikom. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram