grazia

Lifestyle

6 korisnih stvari koje možete obaviti kod kuće tokom karantina

Već smo pisali o tome kako smanjiti rizik od infekcije korona virusom.

Svetska praksa pokazuje da je najbolja metoda borbe protiv nove pandemije karantin. Lekari traže da ostanete kod kuće, da izbegavate putovanja javnim prevozom i da ostanete u zatvorenom prostoru s puno ljudi.

Kako da vreme u dobrovoljnoj izolaciji ne bude izgubljeno, sastavili smo listu od 6 korisnih ideja šta treba raditi kod kuće tokom karantine.

Filmovi i TV emisije

Ovo je možda prva stvar koja pada na pamet. Koliko je filmova i TV emisija koje niste imali vremena da odgledate? Napokon je došlo.

Knjige

Još jedna win-win opcija. Odložite telefon, napravite svoj omiljeni čaj, sednite i odaberite jednu od knjiga koje bi svakako trebalo pročitati. Takođe pogledajte šta čitaju poznate dame i inspirišite se!

Čišćenje

Uzgred, prolećno čišćenje je još jedna lekcija protiv dosade. Čak i ako imate pomoćnike u kučnim poslovima, samo vi možete odlučiti da li da odbacite matursku haljinu, pisma i čestitke od rodbine.

Obrazovanje

Online obrazovanje je sada na vrhuncu. Bez napuštanja svog doma možete pohađati kurseve ili naučiti nove jezike.

Sport

Svaka fizička aktivnost podiže raspoloženje i tonus, poboljšava samopouzdanje i jača veru u vlastitu snagu. Danas je Internet prepun vodiča za fitnes, jogu i druge načine održavanja kondicije. Ovo takođe uključuje domaću rutinu lepote. Pročitajte kako Sindi Kravford vodi računa o sebi ili pogledajte naš materijal o pet proizvoda na koje treba zaboraviti nakon treninga

Porodica

U karantinu, posvetite više vremena komunikaciji sa rodbinom i prijateljima. Nazovite majku, baku i drugog rođaka, pišite svom školskom prijatelju i drugim dragim ljudima za koje zbog užurbanog rasporeda, niste imali vremena da stupite u kontakt.

Ne propustite: 5 filmova sa Netflixa koje možete pogledati dok ste u karantinu

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.

Lifestyle

Letnji raspust je u Stadionu

Letnje aktivnosti za najmlađe.

Lifestyle

Bogatiji od kraljice: Kako je Dejvid Bekam postao milijarder

Bekamova imovina, udružena sa prihodima njegove supruge Viktorije, vrtoglavo raste iz godine u godinu.