Deset potcenjenih erogenih zona

Vreme je da ih istražite!

Već znate da volite poljupce u vrat ili masažu leđa. Ali postoje mnogi drugi delovi vašeg tela koji mogu dovesti vašu želju do tačke ključanja i pružiti vam veliko zadovoljstvo.

Otkrivamo 10 erogenih zona koje možda još uvek niste istražili. 

1. Usne

Usnama možete da aktivirate druge erogene zone, ali ne zaboravite da su one najosetljiviji deo vašeg tela. Od poljupca do laganog ugriza, naći ćete mnogo načina da ih uključite u predigru.

2. Prsti na nogama

Oni neće zameniti erotski čin, ali mogu biti iznenađenje ako pokušate da posvetite neko vreme nogama. Mnogo je onih koji tvrde da uživaju dodirivati ovo područje.

3. Unutrašnjost butina

Još jedan osetljiv deo vašeg tela koji često ne dobija pažnju koju zaslužuje.  

4. Nos

Ponekad je samo miris vašeg partnera dovoljan da vas uzbudi. Međutim, nos možete koristiti i za dodire ili poljupce.

5. Kolena i laktovi (unutra)

Zvuči čudno, ali vašem partneru ili vama može pružiti veliko zadovoljstvo da dodirnete ove delove tela. Iako su ujedno i najosetljiviji na vašem telu, retko uživaju u tretmanu koji zaslužuju.

6. Zadnjica

Postoji mnogo načina da uključite ovaj deo vašeg tela. Od golicanja i dodirivanja do korišćenja seksualnih igračaka. Zadnjica, poput genitalija, ima beskonačne nervne završetke koje možete aktivirati.

7. Glava

Masaža vlasišta možda je nešto za šta niste znali da vam prija. Još jedno osetljivo područje vašeg tela koje se može pokazati seksi.

8. Uši

Osim što nešto šapućete partneru, poljupcima ili laganim ugrizima, jezikom ili prstima možete mu doneti veliko zadovoljstvo.

9. Ruke

Ruke se smatraju sredstvom za dodirivanje vašeg partnera, ali one same po sebi mogu biti i erogena zona. Od ljubljenja dlanova, lizanja prstiju ili dugog maženja, ruke mogu biti prava erogena zona.

10. Gde se osećate lepo

Erogene zone se razlikuju od osobe do osobe i mogu se vremenom menjati kod iste osobe. Možete otkriti tačku na svom telu za koju niste znali da vas uzbuđuje. Vreme je da to istražite!