Dženifer Lopez lansirala liniju koktela

Iako je poznata po snažnoj radnoj etici, Jennifer Lopez kao prioritet u životu postavlja balans, i između muzičkih i glumačkih projekata, uvek pronalazi vreme za porodicu i prijatelje. Kada je vreme za druženje, tada Jennifer postaje Lola, nadimak koji nosi od detinjstva, a koji otkriva njenu razigranu i bezbrižnu stranu. U tim vremenima Lola uživa u čaši rozea, šampanjca ili laganog koktela, a jedno od njenih omiljenih mesta za to je italijanska obala, na kojoj je otkrila špricer.

Inspirisana trenucima koje ima u Italiji, kada je opuštena i odmorna, pevačica i glumica, koja ima i svoju beauty liniju, odlučila je da napravi svoju osvežavajuću liniju ukusnih špricera i koktela koji ne sadrže veštačke boje, gluten, napravljeni su sa manje šećera i alkohola, na biljnoj bazi i u prelepo dizajniranim flašicama. Na taj način ona se priključila i poznatim kolegama koji imaju svoja alkoholna pića, a među kojima su Cameron Diaz, Brad Pitt, Sarah Jessica Parker, Kate Hudson, George Clooney, Jared Leto, a tu su i Kendall Jenner, Travis Scott, Post Malone, Drake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Za početak, kokteli Jennifer Lopez, Delola Spritz, dostupni su u tri različite verzije. Tu su Bella Berry Spritz, Paloma Rosa Spritz i L’Orange Spritz, u flašicama od 750 i 350 ml. Prodavaće se u odabranim radnjama, restoranima i barovima, počev od aprila, za početak samo u Americi, a onda i širom sveta.

– Volim da se zabavljam i budem opuštena, posebno sa prijateljima, ali nikada, za sve ovo vreme, nisam našla piće koje mi odgovara u tim trenucima – nešto što se uklapa u smislen način života koji se trudim da imam. I, s obzirom na to da ga nisam našla, odlučila sam da napravim Delolu. Na umu sam imala bolje sastojke, bolji ukus, manje kalorija nego u tradicionalnim koktelima i da se jednostavno služi i sipa. Nešto lako, zabavno, sveže. Znala sam da su, ako sam ja u potrazi za takvim pićem, to isto i drugi, Delola ljudima daje slobodu da uživaju u pićima bez sečenja, gnječenja i mešanja, daje im mogućnost da uživaju u nečemu izuzetnom uvek, ne samo na zabavama, da obične trenutke učine izvanrednim. Svaki koktel je flaširan u prelepoj staklenoj boci i spreman je za posluživanje – samo ga prelijete preko leda i uživate. Započela sam ovo putovanje pre dve godine i jako sam uzbuđena što konačno delil Delolu sa svetom, izjavila je Jennifer. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram