grazia

Lifestyle

Dženifer Lopez otkrila da želi da ostari uz Ben Afleka

Pitanje je minuta, za koliko će vas Dženifer Lopez ubediti da pozovete bivšeg partnera, kog ste u telefonskom imeniku ubeležili pod “onaj koji je otišao”. Nakon skoro dve decenije od prve veze ovog popularnog para, Lopez je prilično ubeđena da je njoj i Benu suđeno da ostare zajedno.

“Rekla bih da smo naučili svoju lekciju, prvog puta”, rekla je pop zvezda za Njujork tajms. Oboje su otkrili da ih je prevelika izloženost javnosti i medijima dovela do raskida pre 19 godina, te su sada prilično obazriviji, sa odlukom da što manje govore o obnovi veze.

“Veoma smo zaštitnički nastrojeni prema našoj intimi, jer je ovo predivno vreme za nas”, rekla je Dženifer, govoreći o drugoj šansi sa Benom. “Kada pronađete nekog koga mnogo, mnogo volite i onda ta ljubav dobije drugu šansu? To je jako retka, specijalna i lepa stvar i mi je više ne uzimamo zdravo za gotovo”.

Naravno, dosta toga se promenilo za sve ove godine od kada nisu zajedno. Oboje su se venčali sa drugim ljudima, dobili decu, te pevačica kaže da je sve to uticalo na način na koji im veza sada funkcioniše. “Toliko sam ponosna na Bena. Ponosna sam na čoveka kakav je postao, a kog sam posmatrala svo ovo vreme iz daleka”, otkrila je, te dodala da je sav proces u sazrevanju i starenju oboje doveo do tačke gde znaju tačno šta žele u svojim životima, što im je i omogućilo da imaju srećniju i zdraviju vezu sada.

Na pitanje o budućnosti, latentno je otkrila da bi želela budućnost sa holivudskim glumcem, odnosno život “ispunjen ljubavlju I srećom” uz svoju decu i partnera (pogodimo kog?).

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Održano prvo regionalno takmičenje barmena u pravljenju koktela „Schweppes Mixology“

Iskustvo, istančan ukus i kreativnost ukrstilo je 26 barmena iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, na finalnoj večeri takmičenja „Schweppes Mixology, kokteli sa karakterom“.

Lifestyle

Nova saznanja o NLO-ima! Pentagon zabrinut zbog jedne stvari! Evo i koje

U pet jednočasovnih nastavaka emisija se bavi izveštajima o nedavnim događajima.

Lifestyle

Deca metaverzuma: Zovu se Gen Alfa i menjaju nam svet pred očima

Iako generacija Z još raste, stižu ih novi klinci

Lifestyle

Zašto otvoriti podkast?

U odgovoru na ovo pitanje krije se tajna uspeha autora radija na oblaku, koji se pokreće lako, a opstaje teško

Lifestyle

Izuzetnost svadbenog poklona

Koji god izbor da učinite u prodavnicama Sun Moon & Stars u Nušićevoj 25 i TC Galerija, pravi je...

Lifestyle

Predstavnica Poljske na Pesmi Evrovizije ekskluzivno za magazin Grazia otkriva sve o takmičenju

"Želim da moja pesma Solo pokrene ljude na ples, ali i da ih osnaži i učini nezavisnim"

Lifestyle

Da li je Majli Sajrus zaista najveća pop zvezda 21. veka

Majli Sajrus je proglašena “ultimativnom” pop zvezdom današnjice, zbog kameleonskih osobina koje u ovom slučaju nisu moralna osuda nego kvalitet kakav nema mnogo muzičara

Lifestyle

Sve počinje u porodici

Pozivamo vas da u SC Stadion 14. maja obeležimo Dan porodice i zajednički skrenemo pažnju na prave vrednosti.