grazia

Lifestyle

Dženifer Lopez otkrila da želi da ostari uz Ben Afleka

Pitanje je minuta, za koliko će vas Dženifer Lopez ubediti da pozovete bivšeg partnera, kog ste u telefonskom imeniku ubeležili pod “onaj koji je otišao”. Nakon skoro dve decenije od prve veze ovog popularnog para, Lopez je prilično ubeđena da je njoj i Benu suđeno da ostare zajedno.

“Rekla bih da smo naučili svoju lekciju, prvog puta”, rekla je pop zvezda za Njujork tajms. Oboje su otkrili da ih je prevelika izloženost javnosti i medijima dovela do raskida pre 19 godina, te su sada prilično obazriviji, sa odlukom da što manje govore o obnovi veze.

“Veoma smo zaštitnički nastrojeni prema našoj intimi, jer je ovo predivno vreme za nas”, rekla je Dženifer, govoreći o drugoj šansi sa Benom. “Kada pronađete nekog koga mnogo, mnogo volite i onda ta ljubav dobije drugu šansu? To je jako retka, specijalna i lepa stvar i mi je više ne uzimamo zdravo za gotovo”.

Naravno, dosta toga se promenilo za sve ove godine od kada nisu zajedno. Oboje su se venčali sa drugim ljudima, dobili decu, te pevačica kaže da je sve to uticalo na način na koji im veza sada funkcioniše. “Toliko sam ponosna na Bena. Ponosna sam na čoveka kakav je postao, a kog sam posmatrala svo ovo vreme iz daleka”, otkrila je, te dodala da je sav proces u sazrevanju i starenju oboje doveo do tačke gde znaju tačno šta žele u svojim životima, što im je i omogućilo da imaju srećniju i zdraviju vezu sada.

Na pitanje o budućnosti, latentno je otkrila da bi želela budućnost sa holivudskim glumcem, odnosno život “ispunjen ljubavlju I srećom” uz svoju decu i partnera (pogodimo kog?).

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda

Kompanija uvek pažljivo osluškuje iskustva svojih potrošača, i na toj osnovi razvija svoj ekosistem proizvoda koji mogu da obezbede besprekorno AI iskustvo.

Lifestyle

Holivudske zvezde koje imaju poznate očeve

Ove zvezde pratile su stope svojih slavnih roditelja.

Lifestyle

10 karakteristika mentalno zdravih ljudi

Kako mentalno zdravlje izgleda u stvarnom životu?

Lifestyle

NEW MOMENT SE VRATIO KUĆI

Mnoge poznate ličnosti poput Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević, Bojana Perića, Ane Štajdohar i Nikole Demonje, Stefana i Danijele Buzurović okupile su se na New Moment ž...

Lifestyle

Da li želite da provedete noć u Skubi Du kombiju? Sada imate mogućnost!

Zavirite u unutrašnjost legendarnog Mystery Machine - vozila družine uz koju smo odrastali!

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

Pokažite drugima koliko vredite.

Lifestyle

Kako da uništite vezu u 5 lakih koraka

Ukoliko želite da vaša veza bude zdrava, kvalitetna i dugovečna - radite sve suprotno!

Lifestyle

6 znakova da je vašem partneru i vama potrebna pauza

Nažalost, faza medenog meseca u vezi ne može da traje zauvek...

Lifestyle

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu "Banka pod vašim prstima"

Banca Intesa je, u okviru projekta "Banka pod vašim prstima", predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera.