Kanje Vest je bio zaljubljen u Irinu Šajk i pre venčanja sa Kim Kardašijan

Čini se da ni za koga nije tajna da je Kanje Vest utehu nakon razvoda pronašao u zagrljaju Irine Šajk.

I mada se poznate ličnosti još uvek nisu zvanično oglasile, ispostavilo se da je intimna proslava rođendana muzičara u Provansi bila mnogo rečitija za ceo svet. Sada je ova romansa obrasla novim insajderskim detaljima. Kako kaže insajder blizak muzičaru, „Kanje je bio sa Irinom malo pre Kim. Dugo ju je proganjao i bio zaljubljen u nju“.

Podsetimo da je istorija odnosa između ovo dvoje prilično duga. Ruski supermodel se prethodno pojavila u Kanje-ovom muzičkom spotu za pesmu Power. Čak ju je pomenuo u svojoj pesmi Christian Dior Flow: „I wanna see Irina Shayk next to Doutzen“.

Ali, navodno je ljubav bila kratkotrajna: Šajk je upoznala Ronalda 2010. godine, a zatim je Kanje počeo da se viđa sa Kim. Tako da izgleda da danas govorimo o ponovnom pomirenju – po uzoru na Ben Afleka i Dženifer Lopez. Šta Retrogradni Merkur radi ljudima!

Iznenadna nova ljubav između Vesta i Šajk iznenadila je svet šou-biznisa. Stoga mnogi sumnjaju u ovu romantičnu vezu – i tvrde da je ovo vešt PR potez. Vreme će pokazati.