grazia

Lifestyle

Dženifer Aniston danas puni 53! Osvrćemo se na njene legendarne filmske momente

Holivudska slatkica danas puni 53 godine. Iako su joj karijeru obeležili uloga Rejčel Grin u legendarnoj seriji “Prijatelji” i brak (a potom i razvod) sa superzvezdom Bred Pitom, Dženifer je kroz decenije dokazala da je mnogo više od toga.

Glumica, producentkinja i generalna direktorka, dobitnica je Emi nagrada, kao i Zlatnog Globusa, upravo za ulogu za koju je najviše i vezujemo – šarmantne Rejčel. Ipak glumila je u mnogobrojnim filmskim ostvarenjima, i velikim hitovima poput „Bruce Almighty”, „Along Came Polly“, „Derailed“, „Rumor Has It“, „Marly & Me“…

Dok su je producenti mahom videli u romantičnim komedijama, u kojima je zaista pokazala sjajan talenat, njena gluma Klare Simons, žene koja se bori sa hroničnim bolovima u drami “Cake” smatra se podjednako dobro odigranom, šta više, vrednom Oskara.

S druge strane, Dženifer veoma vodi računa o svom izgledu i zdravlju, što je rezultiralo savršenom figurom (o čemu smo više pisali OVDE), a uprkos turbulentnim ljubavnim vezama, glumica je otkrila da je terapijom uspela da postane srećna, ispunjena i zadovoljna žena.

U čast njenog dana, podsećamo se u galeriji svih legendarnih momenata iz popularnih ostvarenja u kojima je glumila. Srećan rođendan Džen!

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda

Kompanija uvek pažljivo osluškuje iskustva svojih potrošača, i na toj osnovi razvija svoj ekosistem proizvoda koji mogu da obezbede besprekorno AI iskustvo.

Lifestyle

Holivudske zvezde koje imaju poznate očeve

Ove zvezde pratile su stope svojih slavnih roditelja.

Lifestyle

10 karakteristika mentalno zdravih ljudi

Kako mentalno zdravlje izgleda u stvarnom životu?

Lifestyle

NEW MOMENT SE VRATIO KUĆI

Mnoge poznate ličnosti poput Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević, Bojana Perića, Ane Štajdohar i Nikole Demonje, Stefana i Danijele Buzurović okupile su se na New Moment ž...

Lifestyle

Da li želite da provedete noć u Skubi Du kombiju? Sada imate mogućnost!

Zavirite u unutrašnjost legendarnog Mystery Machine - vozila družine uz koju smo odrastali!

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

Pokažite drugima koliko vredite.

Lifestyle

Kako da uništite vezu u 5 lakih koraka

Ukoliko želite da vaša veza bude zdrava, kvalitetna i dugovečna - radite sve suprotno!

Lifestyle

6 znakova da je vašem partneru i vama potrebna pauza

Nažalost, faza medenog meseca u vezi ne može da traje zauvek...

Lifestyle

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu "Banka pod vašim prstima"

Banca Intesa je, u okviru projekta "Banka pod vašim prstima", predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera.