8 poznatih ličnosti koje su dobile status modnih ikona naše ere

Sezona crvenog tepiha zvanično je u punom jeku a modne muze od početka godine svojim haute couture stajlinzima spremno unose dramu gde god da se pojave, rekreirajući definiciju ready-to-wear outfita.

8 zvezda posebno su se istakle svojim odvažnim stilom, i to ne samo na velikim događajima, već i na ulicama i šire. Od mlade glumice, Zendaje, koja je svojim glumačkim sposobnostima pokazala da pripada Holivudu, kao i red carper izdanjima kojima menja pravila ove igre, preko mladog pevača, Heri Stajlsa, koji neretko ruši internet svojim outfitima, kao kada se 2020 pojavio na naslovnoj strani Vogue-a u haljini, do Lejdi Gage koja je neosporena zvezda smelih stajlinga…

Ipak apsolutna kraljica neustrašivih modnih pojava, kako na crvenom tepihu, tako i van njega, zasigurno je Bela Hadid. Podsetimo se samo poslednjeg statement stilskog momenta supermodela, kada se pojavila na filmskom festivaluu Kanu u zadivljujućoj haute couture haljini brenda Schiaparelli.

Pogledajte svih osam poznatih ličnosti u našoj galeriji koje su utrle svoj stilski put fantastičnim outfitima, koje su, po svemu sudeći, samo oni mogli da donesu na takav način, obezbeđujući sebi titulu modnih ikona naše ere.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T.M.