6 najboljih holivudskih parova koji su se zavoleli u 2021.

Veoma iscrpljujuća godina je za nama. Još jedna u nizu u borbi protiv pandemije sa kojom se suočava čitav svet, još jedna u nizu koja nas je naterala da se socijalno distanciramo. Taman kada pomislimo da se stvari polako vraćaju u normalu, novi oblici pretnje ove pošasti isplivaju na površinu.

Bez obzira koliko stvari izgledale zbunjujuće i stresno, jedna stvar je konstantnakomuna poznatih ličnosti i njihove sklonosti da se udružuju i uparuju. I dok će mnogima i 2021. godina biti asocijacija za kovid, narednim poznatim ličnostima ovo će biti godina kada su (možda konačno) pronašli ljubav svog života.

Adel se među prvima može pohvaliti da je ovo bila apsolutno njena godina. Pored objavljivanja novog albuma, ona je uplovila u vezu sa sportskim agentom Rič Polom i prete da zauzmu tron najpopularnijeg slavnog para. Odmah u stopu prate ih ponovo ujedinjeni Dženifer Lopez i Ben Aflek (ovog puta se nadamo “…srećno do kraja života”), a tu je i pomalo pretenciozan par Megan Foks i Mašin Gan Keli.

Ko se još nalazi u ovom srećnom društvu, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Instagram, Profimedia

Priredila: T. Mišović