grazia

Lifestyle

Zavirite u presladak stan Dženifer Lorens sa Menhetna

Dženifer Lorens nedavno je stavila na prodaju svoje otmeno potkrovlje sa tri spavaće sobe u njujorškom kvartu slavnih – Tribeka, za sjajnih 10,5 miliona dolara.

Zvezda filma „Igra gladi“, 2017. godine kupila je ovaj luksuzni stan na Menhetnu koji se nalazi dva bloka od reke Hadson Grinvej, za 9.034.697 dolara. Nakon pet godina, ona želi da unovči zaradu od skoro 1,5 miliona dolara.

Loft se nalazi u zgradi podignutoj 1882. godine kao izdavačka kuća. Istorijska zgrada je pretvorena u stanove 2016. Sa bezbednošću na umu, stan je dizajniran tako da mu se može pristupiti iz lifta sa posebnim ključem, koji takođe vodi do privatne garaže – što i privlači slavne ličnosti.

Glumičin stan u potpunosti je renoviran modernim luksuzom za kojim današnji kupci žude, ostavljajući čaroliju vintidž detalja, poput drvenih greda i stubova koji odvajaju dnevnu sobu od trpezarije.

Potkrovlje ima rustično-moderan dizajn, sa širokim podovima od belog hrasta, visokim plafonima i velikim prozorima. Kuhinja je opremljena čitavom aparaturom za restorane, drvenim ormarićima izrađenim po meri i pločama. Glavni soba poseduje garderober-prostoriju, kao i sopstveno kupatilo, obloženo mermerom, sa podnim grejanjem, dvostrukim lavaboom i velikom staklenom tuš-kabinom.

U sklopu zgrade nalaze se i zatvoren bazen, fitnes centar sa privatnim prostorijama za jogu i pilates, kao i sobu za masažu i krovnu terasu.

Zavirite u ovaj presladak njujorški stan u galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako je raditi za Anđelinu Džoli?

10 stvari koje smo saznali od kako su dadilje i osoblje njene vile progovorili

Lifestyle

Nedeljni astro od 28. novembra do 5. decembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku...

Lifestyle

Kolika je moć koju imamo nad ljudima koji nas vole?

Teško je ostati netaknut kada vam neko blizak učini nešto loše. Ako shvatimo šta mi radimo drugima, shvatićemo i šta drugi čine nama

Lifestyle

Evrovizija menja pravila: Ovo su novine

Gledaoci iz zemalja koje ne učestvuju na Evrosongu moći će 2023, prvi put u istoriji takmičenja, da glasaju za svoje favorite

Lifestyle

Red Communication: Agencija sa svrhom

Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno odgovorne komunikacije

Lifestyle

Nedeljni astro: Od 21. do 27. novembra

Šta su zvezde pripremile za nedelju pred nama.

Lifestyle

Crni petak nikad nije bio šareniji!

Do čak 50% popusta na vaše omiljene Foreo proizvode

Lifestyle

6 razloga zbog kojih oprostiti i zaboraviti nije za svakoga

Praštanje je velika vrlina jer nam pomaže da ostavimo prošlost za sobom i nastavimo dalje. Ipak, postoje ljudi kojima praštanje donosi veći stres nego olakšanje. Da li ste među nji...

Lifestyle

7 razloga da pravite selfi - svakog dana

Otkriveno je da selfiji mogu biti ne samo alat u zaštiti mentalnog zdravlja, nego i fizičkog. Ali, ako preterujete, možda patite od selfitisa