Nova era: Zavirite u januarsko/februarski broj magazina Grazia

U životu svakog od nas postoji prelomna tačka, trenutak u kojem završavamo sa starim i otpočenjemo novo poglavlje. Vrata koja tada zatvaramo, ne asociraju na gubitak, već obećavaju nove izazove, kao pokretačku energiju da budemo bolji i uspešniji. Upravo se takva prekretnica desila u redakciji Grazie, sa imenovanjem nove glavne i odgovorne urednice Milene Kitić, sa kojom magazin započinje novu eru.

Tokom osamnaest godina postojanja na našem tržištu, Grazia je koračala utabanim stazama, a sada je došlo vreme za promene, budući da i svet oko nas dobija nove konture. Živimo u dobu dinamičnih promena, gde ubrzani tempo inovacija i evolucija tehnologije oblikuju našu stvarnost. Grazia počinje svoje najuzbudljivije poglavlje do sada. Sve ono što je činilo srž magazina polazna je tačka za naš veliki relaunch. Odlučili smo se da zagrlimo promene.

januarsko/februarski broj magazina grazia
Fotografije: Marko Vulević
Stajling: Milena Kitić
Kosa: Vasilisa Maljm
Šminka: Anastasija Poznanović
Lokacija: Tesla Palace Kragujevac

Novi početak, kao tema broja, donosi mnoge novine, od estetike, poznatih autora tekstova i tema kojima se bave. Rediteljka Staša Koprivica podstaći će vas da se zaustavite, udahnete duboko i pronađete mir u sopstvenom ritmu. Priča o late bloomerima veoma je inspirativna, jer šalje poruku da nikada nije kasno za nove početke, bez obzira na godine, a naš kolumnista Milan Nikolić podstaći će vas da pronađete unutrašnju snagu i hrabrost za izazove koji su pred vama.

Fotografija: Vladimir Milivojević Boogie

Vladimir Milivojević Boogie vodi nas kroz ulice Meksiko Sitija, dok nas devojka svetskog glasa Ana Kraš uvodi u svoj svakodnevni život, deleći intimne trenutke nadahnuća, koje pronalazi u svetu oko sebe. Naš editorijal i naslovna strana, snimljeni u srcu Tesla Palace kompleksa, simbolizuju upravo inovacije o ko jima govorimo i energiju novog početka. Psiholog i astrolog Dušan Jurić nije samo napisao godišnji horoskop, već je kreirao vodič koji će vam pomoći da ot krijete ključne trenutke i prilike u 2024. godini. A tu su i brojne zanimljivosti iz sveta mode i lepote.

Fotografija: Helmut Lang pre-fall-2024 credit brand

Spremni smo za novi početak, odlučni za vlastitu transformaciju i za putovanje prema boljoj verziji sebe. Hvala vam što ste sa nama sve ove godine. Sa željom da zajedno slavimo nove početke.

Tim magazina Grazia