Zavirite u majsko izdanje magazina Grazia

Povratak retro glamura.

Modna urednica: Laura Džejn Braun; Foto: Fuad Tadros; Stilista: Kristijan Markešić; Vizažista: Mabs Frizer: Ivan Kuž; Model: Anastasija; Producent: Stef Hoker; Svetlo: Džef Zamora; Asistent stiliste: Jasim Reda

Savremeni svet karakterišu suprotnosti – između sjaja i stvarnosti, između mode i svakodnevnih obaveza. Upravo je to tema kojom smo se bavili kroz majsko izdanje magazina Grazia.

U susret Kanskom festivalu, istražujemo epicentar svetskog glamura. Ana Rodić šeta ulicama Beograda sa producentkinjom Snežanom von Houwelingen, koja je upravo stigla sa crvenog tepiha (ona zaista zna šta je recept za uspeh na Netfliksovoj sceni, s obzirom na nagradu koju su nedavno osvojili).

Glumačka ekipa serije Sablja dobila je nagradu za specijalnu interpretaciju na ovogodišnjem Kanskom festivalu za serije Canneseries. Dragan Mićanović, Snežana van Houwelingen, Milica Gojković, Lazar Tasić, Vlada Tagić, Ljubomir Bandović i Goran Stanković

Staša Koprivica se osvrće na zlatno doba pop kulture i razloge zašto se ta estetika ponovo vraća u fokus danas.

Foto: profimedia

Pavle Mensur, koji definitivno menja pravila igre, otkriva nam svoja iskustva, dok sa dizajnerom Markom Feherom razgovaramo o inspiraciji za njegovu poslednju kolekciju i zašto je važno izlaziti iz zone komfora.

Jovana Stojiljković nam otkriva svoju beauty rutinu i kako možemo biti glamurozne svakodnevno, čak i bez jakog make-upa.

Foto: Sara Radivojević

Naša spoljašnjost često odražava ono što nosimo u sebi, jer glamur nije samo odeća, već i način na koji nosimo sebe. U nama samima leži moć da oblikujemo svoj put i da budemo autentični u svemu što radimo.

Foto: Fuad Tadros

Grazia tim