Magazin Grazia slavi 18. rođendan!

grazia jun
Stil: Marko Mrkaja
Foto: Marko Vulević     
Frizura: Srđan Hair
Mua: Marija Stošić
Model: Snežana za JŚ MANAGEMENT nosi  MARIA CHANY rukave, CALZEDONIA body (ispod)

Ovog juna magazin Grazia slavi rođendan! I to ne bilo koji, već onaj najvažniji (naravno da u adolescentskim godinama živimo za dan kada ćemo napuniti osamnaest, jer nam se čini da će se u tom trenutku sve odjednom promeniti − postaćemo važniji, veliki, spremni, zajednica će nas poštovati, neka su od suludih uverenja koje nose te nesnosne godine). Postali smo punoletni.

Za ovaj poseban rođendan, odlučili smo da ne prođemo neprimećeno. Nije nam dovoljno samo da pevamo rođendansku pesmu i pojedemo parče torte. Kroz ovo izdanje, pripremili smo vam brojna iznenađenja, ekskluzivne intervjue, osvrte na najupečatljivije trenutke, te naravno, malo rođendanske zabave u obliku modnih saveta, beauty trendova, kulturnih rubrika.

Model: MILA GANAME; Foto: TAKAHIRO OGAWA ; Stilista: AKI MAESATOČ; Mua: MARCO CAMPOS; Frizer: IZUMI SATO; Manikir: NORI

Ali, slavimo ne samo rođendan, vec i ženu – njenu snagu, lepotu, složenost i inspiraciju. Rediteljka i scenaristkinja Staša Koprivica nas vodi u njen unutrašnji svet, Ana Rodic i Bojana Maljević dok su šetale gradom nisu samo razgovarale o svom poslu, već su delile duboke spoznaje. Hrabra mlada žena Jelena Riznić nam daje uvid u #meetoo danas – pokret koji nije samo haštag na društvenim mrežama.

Ilustracija: ANUSKA STUDIO

U nastojanju da istražimo nove načine stvaranja i izražavanja, modni editorijal i naslovnicu (sa koje vam maše svetski top-model Snežana Gašic) slikali smo mobilnim telefonom HUAWEI Pura 70 Ultra, i te fotografije svedoče da taj poduhvat nije samo rezultat našeg kreativnog eksperimenta, već je i podsetnik na to da su najbolji trenuci oni kada se usudimo da izađemo iz zone komfora.


Stil: Marko Mrkaja
Foto: Marko Vulević     
Frizura: Srđan Hair
Mua: Marija Stošić

Grazia je postigla mnogo toga u proteklih osamnaest godina, a sigurni smo da najbolje tek dolazi. Hvala vam što ste s nama svih ovih godina. Hvala vam što ste deo naše Grazia porodice.

Neka party počne!

Grazia tim