Chopard predstavlja novu kolekciju nakita Red Carpet

Svake godine švajcarska kuća Chopard predstavlja kolekciju Red Carpet u čast tradicionalne saradnje sa Filmskim festivalom u Kanu.

Priroda je glavna tema kolekcije Red Carpet 2020 – Karolina Šojfele, umetnička direktorka i kopredsednica Choparda, predstavlja 73 komada nakita od dragog kamenja inspirisana okolinom. Svake godine broj komada u kolekciji Red Carpet raste u skladu sa godinama Filmskog festivala u Kanu. Ove godine radionice Chopard Haute Joaillerie postavile su sebi ambiciozan cilj i radile u 30 različitih tehnika.

Dizajnirana od strane najboljih mastora kolekcija Red Carpet 2020 namenjena je glumicama koje se penju stepenicama čuvene Palate festivala. Priroda ostaje neiscrpni izvor inspiracije za švajcarsku kuću. Sjajno cveće, životinje i vodopadi blistaju dragim kamenjem u ovoj kolekciji, koja u bogatstvu kreativne mašte nadmašuje sve što je ranije lansirano iz radionica Chopard. Ikonska kolekcija uključuje satove sa dva brojčanika uramljena u raznobojne safire, orao ogrlicu sa veličanstveno raširenim krilima, ogrlica u obliku deteline, minđuše orhideje sa laticama safira i mnoge druge blistave komade nakita.