grazia

Zodijak

Vikend horoskop od 26. do 28. novembra

OVAN:

Vaše raspoloženje je na nivou i spremni ste da se upustite u avanturu, ali bi bilo mudro da ne prelazite ograničenja koje ste sami sebi postavili. Dok ste prethodnih dana bili usmereni na ljubav prema partneru, ovog vikenda imate mogućnost da unesete novu zdravu naviku u svoju rutinu. Potrebno je da se držite plana koji budete zacrtali. Počnite tako što ćete sebi zadati male ciljeve koje ćete završiti za svega par minuta. Na taj način ćete akumulativno učiniti u narednih par dana više nego što ste u prethodnih nekoliko. I mali koraci se računaju.

BIK:

Isprva ćete poželeti samo da se ovaj radni dan završi i da se udobno ušuškate u toplini svoga doma, ali sva prilika je da će vaše planove pokvariti jedan lep događaj ili poziv na koji niste računali. Zabava može da počne. Neko zanimljivo poznanstvo učiniće ovaj vikend uzbudljivijim nego što ste se nadali. Bikovi koji se nalaze u ozbiljnoj vezi ili braku mogu iskusiti podizanje vela magle sa neke tabu teme, što će im dati priliku da konačno puste kontrolu nad nečim čega se grčevito drže.

BLIZANCI:

Nakon nekoliko dana provedenih u pokretu i komunikaciji sa velikim brojem ljudi, ovaj vikend će vas navesti da malo usporite tempo i regenerišete svoju energiju pre nego što se prepustite narednoj, energičnojoj nedelji. Kakvu god akciju da preduzmete, mnoge stvari biće nedostupne i van vašeg domašaja, pa želeli to ili ne, moraćete da se strpite. Neka vam odmor ovog vikenda bude imperativ.

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za novembar 2021.

RAK:

Novac koji ste iščekivali može stići ovog petka, ali čak i da to ne bude slučaj, vaša potraživanja imaće efekta. Slobodno vreme i obaveze uspevate da organizujete i sinhronizujete sa osobama koje željno iščekujete da vidite. Dosta planova i ciljeva koje ste nedavno sebi postavili iziskivaće komunikakaciju sa vaše strane, ali setite se da je to najbolji početak za bilo kakvu potencijalnu saradnju. Zapišite sve stavke kroz koje je potrebno da prođete i već sada organizujte narednu nedelju.

LAV:

Velika je verovatnoća da partner nije trenutno u stanju da vam pruži ono što od njega zahtevate, zato pružite vi njemu ono što je njemu neophodno. Pružite da bi vam bilo dato. Možda biste želeli da više uživate u ovom vikendu, ali ipak ćete biti prinuđeni da razmišljate o finansijama u širem smislu. Zapitajte se šta za vas ima realnu vrednost, gde ostavljate ove nedelje svoj novac i šta njime direktno podržavate. 

DEVICA:

Pitanje je da li neko više od vas priželjkuje dolazak vikenda. Iako ste posao radili sa minimumom uloženog truda, ovaj petak iskoristite tako da najbolje organizujete dane koji su pred vama, ali i narednu nedelju. Vaš um biće biće sposoban da procesuira više informacija odjednom, i čini se da se ponovo vraćate svojoj prirodnoj energiji. Koliko god budete sređivali spoljni svet oko sebe, zapitajte se koliko stvari u sebi potiskujete. Dozvolite sebi jedan detoks uma i tela po sopstvenom izboru.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

VAGA:

Oslobodite mesto u svom planeru i petak veče provedite okruženi prijateljima ili zabavljajući se u šopingu. Socijalne aktivnosti i uživanje u stvarima koje volite skloniće vaše misli sa svakodnevnih obaveza koje ste imali prethodnih dana. Napravite pauzu ovog vikenda i isključite sve alarme za buđenje. Ukoliko vam je potrebno da se sklonite od ostatka sveta, učinite to bez mnogo razmišljanja, nekada ne raditi ništa donosi najbolju produktivnost.

ŠKORPIJA:

Iako je vikend tu, posao i obaveze kao da se stvaraju samo da bi vas minirali u nameri da planirano vreme provedete sa dragim ljudima. Možda vam savet drugih nije ni potreban jer ćete vi uraditi upravo onako kako ste želeli, zato nema poente ni tražiti isti. Sukob i mimoilaženje mišljenja sa nekim od prijatelja nisu nemogući, ali zaustavite se pre nego što situacija eskalira. Setite se zašto baš te ljude nazivate najbliskijima.

STRELAC:

Pojedini Strelčevi poželeće da rade na projektima ili poslovima koji su se pojavili sa strane, ili će se bar ukazati prilika za dodatni posao. Jedan deo pripadnika ovog znaka će želeti da nedavne ideje do kojih su došli ovog vikenda odmah sprovedu u delo. Pokušajte da još jednom čekirate sve pojedinosti pre nego što se bacite na posao, možda je neki bitan činilac bez kog ćete biti primorani da prestanete sa radom propušten.

JARAC:

Kalkulisanje i razmišljanje o finansijama vas ovog vikenda samo može opteretiti. Napravite pauzu na tom poglavlju i preusmerite svoju energiju na ona polja na koja sada možete realno da utičete. Dok će pojedini pripadnici ovog znaka izabrati da narednih par dana provedu na putovanju, jedan deo Jarčeva može se posvetiti učenju novih veština, stranih jezika ili nekoj vrsti doedukacije. Za širenje horizonata uvek je pravo vreme.

Pročitajte još i: 9 parova zodijaka koji bi odmah trebalo da se venčaju

VODOLIJA:

Možda ćete se ovog vikenda naći u izazovnoj situaciji gde nećete znati kako najbolje da odreagujete. Ukoliko vreme bude dozvoljavalo pozovite ili pitajte prijatelja za pomoć. Okruženi ste ljudima koji vam štite leđa i ponekad je u redu da zamenite uloge i dopustite drugima da i vama učine uslugu. Priuštite sebi više sna i manje stresa. Partner može tražiti više vremena za vas dvoje, te se potrudite da mu pružite više pažnje.

RIBE:

Ne forsirajte sebe previše ovog petka, svi poslovi mogu sačekati i sledeći radni dan. Osim toga, ukoliko radite u timu, na vaš prekovremeni rad neko može gledati sa prezirom, jer će se zapitati koji su vaši skriveni motivi. Izlasci i druženja sa kolegama nakon posla mogu biti poželjni, jer vam mogu doneti zbližavanje i bolje upoznavanje, a ovo će posebno biti važno Ribama koje su skorije dobile novo radno mesto. Od ovog vikenda možete očekivati pojačanu socijalnu interakciju, dok vreme koje biste mogli da provedete sa partnerom ne bi valjalo odlagati.

Foto: Pexels

Autor horoskopa: Godrana Antić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 21. do 23. januara

Stavite svoja interesovanja i prioritete na prvo mesto.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 17. januara do 23. januara

Misaoni procesi koji se odvijaju u vašoj glavi ne daju vam mira niti mogućnost da se potpuno posvetite konkretnim izazovima koji su pred vama.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. januara

Potražite nečiji savet ili pomoć, jer je činjenica da ne možete sve sami postići.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 10. do 16. januara

Kreativna rešenja i oslanjanje na imaginaciju pomoći će vam da na samom početku nedelje dođete do željenih rezultata.

Zodijak

Vikend horoskop od 7. do 9. januara

Prepuštanje intuiciji i snovima je upravo ono kako bi trebalo provesti ovaj vikend.

Zodijak

2022. biće srećna godina za ova 4 horoskopska znaka

A sve to zahvaljujući Jupiteru u Ribama!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 3. do 9. januara

Pred vama je nedelja u kojoj će se mnogi susresti sa svojim iluzijama i maštarijama i uvideti njihove potencijalne opasnosti.

Zodijak

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

Ako je sudeći prema astro prognozama, ova godina će biti daleko bolja od prethodne!

Zodijak

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

Ekspanzija i sreća je ono što će Nova godina doneti mnogim znacima zodijaka.

Zodijak

Vikend horoskop od 31. decembra do 2. januara

Biti okružen pravim prijateljima za vas je idealan scenario za novogodišnji doček.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 27. decembra do 2. januara

Rastrazanost između glasa razuma i onog što vam srce poručuje biće na vrhuncu već sredinom nedelje.

Zodijak

Vikend horoskop od 24. do 26. decembra

Ovog vikenda možete biti neobično sentimentalni i zapitati se zašto su odnosi sa pojedinim ljudima krenuli nizbrdo.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra

Praznično raspoloženje ulazi vam pod kožu...

Zodijak

Vikend horoskop od 17. do 19. decembra

Neki znaci posebno će se radovati ovom vikendu.

Zodijak

3 horoskopska znaka koja imaju najviše šanse da budu prevarena u 2022.

Naredna godina neće biti tako sjajna za neke od nas...