grazia

GASTRO

Na ovoj planeti, ti biraš

Na našem tržištu od nedavno je prisutna nova linija proizvoda, koja se razlikuje od ostalih jer je napravljena isključivo od biljaka.

Planet of Plants, sa oznakom „100% Plant Based“ jedini je brend koji svoje proizvode pravi isključivo na bazi biljaka. U sebi ne sadrži tragove soje i glutena i pogodan je za sve one koji žele da se zdravije hrane ili poste, za vegane i vegetarijance, ali i za one koji ne isključuju meso iz ishrane.

Fleksitarijanstvo je novi način ishrane koji svoju popularnost širom sveta gradi velikom brzinom. Iako je duži vremenski period sa nama, tek je nedavno dobio naziv po kojem je prepoznatljiv, a koji je nastao kombinacijom reči fleksibilno i vegetarijanstvo. Ovaj vid ishrane ne isključuje nijednu grupu namirnica već teži ka tome da fleksibilno i bez opterećenja smanji udeo hrane životinjskog porekla.

Kupovinom ovih namirnica, posećuješ „Planetu Ukusa“ gde se navike menjaju, ukus ostaje a prilika da budeš ono što jesi, pruža. Salama od proteina suncokreta je idealna uz tvoj omiljeni sendvič koji deliš sa voljenom osobom, burger od proteina graška i majonezni sos sa đumbirom savršen je izbor u društvu prijatelja ili kokosova mast za pečenje i kuvanje koja će tvoj ručak oplemeniti aromom kojoj nećeš odoleti.

Ako si osoba koja može da zamisli dan bez mesa, fleksibilan si i ne želiš drastičnu promenu ishrane, ova linija proizvoda je tu da ti dokaže da idealan obrok nije daleko - sa Planet of Plants imaš izbor.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Pročitajte još

Povezane teme

GASTRO

Recept dana: Osvežavajući čiz-kejk od pomorandže

Poslastica kojoj je teško odoleti, svi je vole, čak i oni koji nisu ljubitelji slatkiša.

GASTRO

Recept dana: Savršeni ćevapi na naš način

Mi vam predstavljamo recept koji se sastoji od svinjskog i junećeg mesa sa začinima, a koje možete ispeći kod kuće.

GASTRO

Recept dana: Šarena čorba

Tokom hladnih zimskih dana nema ništa bolje i korisnije od tanjira tople čorbe.

GASTRO

Recept dana: Topla salata od prokelja sa kruškama i brusnicama

Ova zanimljiva kombinacija će vas oduševiti, čak i one koji ne vole opori ukus prokelja, jer u fuziji sa slatkastom kruškom i brusnicom dobija potpuno novi ukus.

GASTRO

Recept dana: Pikantna paelja sa škampima

Unesite duh Mediterana u svoj jelovnik. Aromatično, koloritno jelo, idealno za ručak ili večeru.

GASTRO

Recept dana: Mafini sa speltinim brašnom i spanaćem

Brzo, lako, ukusno, zdravo. Naš predlog za doručak ili večeru, a ukoliko vam pretekne koji komad, eto odlične užine.

GASTRO

Recept dana: Kuglice od pirinča punjene sirom

Slasni slani zalogaji, idealni kao predjelo ili prilog, a mogu se jesti i kao lagani obrok uz salatu od raznobojnog povrća.

GASTRO

Recept dana: Italijanska mafalda sa pilećim mesom i paradajz sosom

Pozovite goste i uživajte u ovom tradicionalnom jelu iz Italije koje odlikuju raznovrsni sastojci i raznolike arome.

GASTRO

Recept dana: Riblja čorba sa oslićem

Fenomenalan obrok koji će sa slašću jesti i oni koji ne vole ribu.

GASTRO

Recept dana: Rezanci sa makom ili orasima - slatko posno uživanje

Odlična ideja za slatko posluženje kada poželite na brzinu da se zasladite, a savršen slatkiš za posne dane.

GASTRO

Recept dana: Kuglice sa suvim šljivama i pomorandžom

Ove bombice mogu dugo da stoje, ako se čuvaju u frižideru, tako da ih možete napraviti i desetak dana ranije nego što su vam potrebne.

GASTRO

Recept dana: Engleski krambl sa jabukama

Hrskavi, mrvičasti kolač iz rerne, sprema se za svega 15 minuta.

GASTRO

Recept dana: Kolač od šargarepe

Ovaj tradicionalni švajcarski desert je sočan, zavodljive arome i, što je najvažnije, brzo se pravi.

GASTRO

Recept dana: Posna šarena krem salata

Nek se vaša trpeza zašareni obiljem raznovrsnog povrća.

GASTRO

Recept dana: Italijanska kapreze torta, vrhunska poslastica bez trunke brašna

Ako je suditi po izgledu, nećete pasti na teme, ali kad probate, ostaćete bez teksta.