grazia

GASTRO

Vreme je za koktel: Najbrži recept za Coconut Margarita

U letnje raspoloženje ulazimo sa egzotičnim koktelom koji će biti spreman za manje od 5 minuta i idealan je za prijatne večeri na terasi.

Temperatura raste i bojažljivo - naše misli već putuju na plaže, ostrva i očaravajuće destinacije. Sve dok ste još u gradu, imamo savršen način da osetite letnje raspoloženje uz ukusni recept za koktele.

Margarita je klasični koktel meksičke kuhinje, a glavni sastojci su tekila, limeta i limun. Predlažemo vam egzotičniju varijantu zbog koje ćete, čak i mentalno, pobeći na tropske destinacije.

Coconut Margarita

SASTOJCI

  • -60 ml tekile
  • -30 ml Cointreau likera
  • -20 ml limunovog soka
  • -45 ml kokosove vode
  • - 1 kašika rendanog kokosa
  • - led

Stavite sve sastojke u šejker i dobro umutite. Služite u niskoj čaši. Možete ukrasiti svoj koktel kriškama limuna ili obložiti rub čaše solju.

Uživajte u ukusnom koktelu!

Pročitajte još

Povezane teme

GASTRO

Ferrero samoinicijativno u Srbiji povlači određene Kinder proizvode, proizvedene u Belgiji

Ferrero sarađuje sa nadležnim institucijama kontrole kvaliteta hrane zbog moguće povezanosti sa pojedinim prijavljenim slučajevima salmonele van granica Srbije.

GASTRO

Recept dana: Fileti lososa sa prelivom od humusa i mirođije

Zdrav, lagan ručak koji ćete veoma brzo napraviti, a organizmu pružiti energiju koja ne opterećuje.

GASTRO

Recept dana: Aromatične kuglice od piletine sa sosom iznenađenja

Lagan i veoma zdrav ručak koji ćete brzo spremiti i još brže pojesti, koliko je ukusan.

GASTRO

Recept dana: Punjeni avokado

Lagani, osvežavajući zalogaji, visoke hranljive vrednosti kao stvoreni su kao predjelo ili međuobrok.

GASTRO

Recept dana: Frico di patate, omiljeno jelo Italijana

Osetite pravi mediteranski šmek u vašem domu i napravite Frico.

GASTRO

Recept dana: Hrskavi francuski kiš sa jagodama

Kuhinja Francuske poznata je po mnogim delicijama, a jedna od njih je čuveni kiš.

GASTRO

Recept dana: Krem čorba od blitve

Jednostavna, lagana, puna vitamina, čorba koju će voleti i deca koja nerado jedu spanać, blitvu ili neko drugo zeleno povrće.

GASTRO

Recept dana: File sa umakom iznenađenja

Samo malo kreativnosti je potrebno da se napravi ručak za pamćenje.