Grazia vas vodi: Brunch u Beogradu

brunch

Doručak ili ručak? Brunch! Bilo da tražite savršeno poširano jaje na avokadu tostu, bogat omlet sa lokalnim sastojcima, ili jednostavno želite da uživate u sveže ceđenom soku i aromatičnoj kafi, Beograd ima mnogo toga da ponudi. Ove nedelje Grazia istražuje najbolja mesta za brunch u prestonici, pružajući vam preporuke za svaku priliku. Spremite se da otkrijete najukusnije kutke Beograda i uživate u nezaboravnim brunch iskustvima.

Ambar

Balkanska kulinarska avantura na moderan način u Ambaru, svake subote i nedelje, od 09:00 do 13:30 časova. Prepustite se jedinstvenom degustacionom i brunch meniju, uz tradicionalna jela sa savremenim preokretom. Brunch meni je osmišnjen u tri koraka, gde možete iskombinovati meze, jelo po izboru i desert iz bogate ponude. Ono što izdvaja ovaj lokal jeste da deca do 7 godina jedu popuno besplatno, što čini ovo mesto savršenim za porodično okupljanje.

Buena Vida

Brunch se održava svake subote i nedelje, od 09:00 do 14:00 časova, a na meniju se nalazi šest probranih, meksičkih specijaliteta. Nedeljom atmosferu upotpunjuje živa muzika kubanskog benda Salsa y Punto, ples, i izuzetna energija.

Bloom brunch

Ukolikon želite da vaš obrok bude nutritivno bogat i zdrav, onda je ovo prava adresa. Od ovsenih kaša do avokado tosta, šta god da probate, ništa vas neće razočarati. Menu Blooma uglavnom se zasniva na hrani tipičnoj za brunch, tako da u ovim ukusima možete uživati bilo kad tokom nedelje ili kada ustanete ranije gladni i nestrpljivi da ostali brunchevi u gradu počnu. 

Homa bistrot

Prepustite se fuziji ukusa u Homa bistrot, u Nevesinjskoj 11, uz lagane melodije džeza. Brunch se održava svake subote i nedelje, od 09:00 do 12:30 časova, u vidu neograničenog švedskog stola. Ponuda menija menja se svake nedelje, kao i u odnosu na sezonu, ali kvalitet i svežina namirnica su nepromenjljiva konstanta, koja čini ovo mesto posebnim.

Toro Latin Gastro Bar

Uživajte u ukusima latino Amerike, svake subote i nedelje, od 09:00 do 13:30 časova. Koncept brunch-a je takav da se hrana služi po sredini stola i namenjena je deljenju. Gvakamole, poširana jaja, omleti, kesadilje, takosi, kubano sendvič, samo su od nekih jela koja vas očekuju. Na vama je da okupite dobro društvo i podelite trenutke zadovoljstva.

Foto: Instagram, Unsplash