Najzgodnije žene sveta otkrivaju svoje tajne savršene figure

Znamo, jako je teško ostati dosledan svom planu treninga ili režimu ishrane, a verovali ili ne, poznate ličnosti takođe nisu baš uvek motivisane da ostvaruju svoje fitnes ciljeve. A zamislite samo koliko je to za njih važno! 

Upravo zato celebrity treneri ističu da je najvažnije raditi postepeno i usvajati jednu po jednu malu promenu kako bismo što duže ostali motivisani i na “pravom putu”. 

Ako spojimo prethodna dva, dolazimo do zaključka da naše omiljene zvezde, a ujedno i neke od najzgodniji žena sveta, očigledno znaju šta rade, stoga, zašto ih ne bismo poslušali i iskoristili neku od njihovih “prečica”?

Miranda Ker se kune u čučnjeve

Poznata manekenka savetuje da svakog dana odradimo onoliko čučnjeva koliko možemo – 10 je bolje nego nijedan! Zahvaljujući ovoj vežbi, ako je primenjujemo svakog dana, dobićemo izvajane noge i zadnjicu što je ono što želimo, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Kendal Džener savetuje da ne radite ono što ne volite

Kendal mrzi kardio vežbe, zato se pre odlučuje za treninge snage – i da, to je tajna njenog savršenog izgleda! Ne forsirajte sebe da radite nešto što ne volite – brzo ćete odustati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Fibi Tonkin želi da pronađete trening koji će učiniti da se osećate lepo

Glumica najviše voli da trenira ono što čini da se oseća lepom, a to je – balet! Ne morate da radite isto, ali pronađite ono što će vam prijati i podići samopouzdanje. 

Šej Mišel se fokusira na misli, a ne na telo

Ova glumica ističe da vežba ne samo da bi postigla željenu figuru, već i da bi se psihički osećala bolje. Kako kaže, nije važno da li će otići u šetnju, na boks ili na ples – bitno joj je da se pokrene i omogući sebi da se nakon treninga oseća sjajno. 

Kejt Hadson nas tera da izađemo napolje

Poznata plavuša za sebe kaže da je dete prirode. Glumica obožava da provodi vreme napolju, šetajući ili vozeći bicikl, a sve to uz uživanje u prizorima oko sebe ili pak omiljenoj muzici. To tako prija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Rijana ističe važnost motivacije

Pevačica savetuje da, ako već ne možete da motivišete sami sebe da počnete sa treningom, platite nekome ko to može. Kako kaže, iako trenira svakog dana, i dalje joj je potreban lični trener da je podstiče, a kao ključne vežbe ističe one kardio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Mekajla Maroni preporučuje raznovrsnost

Atletičarka ističe da je veganka i da obožava jogu i pilates. Ipak, ne praktikuje svakog dana ovakve treninge, već često menja rutinu kako bi joj i dalje bilo zabavno. 

Bijonse preporučuje dobru plejlistu

Pevačica ističe da je muzika prilikom treninga ključna! Koliko god vežbe bile teške, ukoliko ih ukombinujete sa odgovarajućim pesmama, sve postaje mnogo lakše – i lepše. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Sindi Kraford zagovara kratke, ali intenzivne treninge

Supermodel ističe da ne voli da trenira (jer, ko voli?!) ali da obožava osećaj koji ima posle – sa čim zaista ne možemo da se ne složimo. Kako kaže, svakog jutra ustaje u 6.30h, proverava mejlove pa, ako nigde ne “gori”, odlazi na trening koji je kratak, ali intenzivan – 20 minuta kardio, 10 minuta na trambolini, 10 minuta trčanja uz stepenice. Kako bi joj vreme brže prošlo, dok trenira sluša muziku ili audio knjige, a onda žuri na doručak sa porodicom. 

Priredila: Ivana Tomić

Fotografije: Instagram