Tajne savršenog tela Daucen Krus

Šta jede holandski supermodel i kako trenira da bi održala svoje telo u tako izvrsnoj formi?

Pre nekoliko dana slavni supermodel Daucen Kroes proslavila je svoj 35. rođendan i još jednom dokazala fanovima da svake godine postaje samo lepša i mlađa. Pogledajte njene nove fotografije na instagramu: njen savršen stomak sa „pločicama“, zategnute ruke i zadnjica modela ostavljaju bez daha. Da bi održala telo u tako sjajnoj formi ona vodi aktivan životni stil i brine o sebi.

Dijeta

Najčešće, pre doručka, ona preferira šolju kafe sa smeđim šećerom (1 kašika) i malo ovsenog mleka. Tada ona obavezno uzima razne vitamine, kao što su spirulina, hlorela, vitamin C, B12, D, kalcijum, probiotici. Za doručak preferira „zeleni“ smoothie od zelene salate, zelenog voća, povrća i bobica. Za vreme ručka manekenka voli tostove od avokada s maslacem kikirikija i salatom.     

Dok jede, Daucen ne koristi telefon ili druge uređaje, verujući da ove loše navike ometaju da se hrana pravilno apsorbuje i izvuče maksimum iz hrane. Za večeru, model voli da jede razne salate, na primer, salatu sa kvinojom i slatkim krompirom: sa dodatkom paradajza, krastavaca, zelene salate, rukule, luka, belog luka, đumbira, mahunarki i mešavine sušenog bilja.. Kao alternativu, Daucen ponekad skuva jednostavnu testeninu sa dodatkom maslinovog ulja, belog luka i rukule. Devojka se pridržava biljne hrane, ne jede meso, brzu hranu i slatkiše: porcije su u svim obrocima prilično skromne, tako da Daucen nikada ne nailazi na probleme prejedanja.

Fitnes

Model se svakodnevno bavi sportom: bilo da se radi o redovnoj jutarnjoj vežbi sa puno skokova, čučnjeva ili odlazi na časove pilatesa i joge. U svojim intervjuima Daucen ohrabruje devojke da se trude da budu samo aktivne u životu, na primer, uvek se penju stepenicama, voze bicikl, više šetaju i provode vreme napolju. Sledeći ova jednostavna pravila, uvek ćete biti u odličnoj formi i dobrog raspoloženja.