5 kreativnih ideja za prolećni dejt

dejt

Nakon više meseci provedenih uz filmove i izlaženja u restorane, došlo je vreme da osvežimo svoje navike. Sa toplijim vremenom dolaze i kreativne ideje za izlaske. Proleće nudi beskonačno romantičnih i zabavnih ideja za vaš dejt. Zato iskoristite tople i duge noći, tako što ćete isplanirati nezaboravne izlaske za vas i vašeg partnera. Ukoliko manjkate sa idejama za prolećne aktivnosti, mi smo vam pripremili 5 kreativnih ideja za prolećni dejt.

Idite na karting

Karting je odličan način da se zabavite, kako sa prijateljima, tako i sa vašim partnerom. Pored očiglednog uzbuđenja koje možete osetiti dok vozite krugove na stazi, postoji još jedan zanimljiv aspekt. Naime, karting je poprilično kompetativna aktivnost. Ukoliko planirate da se trkate sa vašim partnerom, sigurno je da će varnice leteti na sve strane.

Posetite vinariju van grada

Ukoliko niste pristalica aktivnih izlazaka, poseta vinariji je pravo rešenje za vas. U Srbiji postoji veliki izbor vinarija, koje će zadovoljiti svačije kriterijume. Posetite lokalnu vinariju i uživajte u selekciji dobrog vina, uz romantičnu večeru pod svećama. Ova prilika je savršena da obučete i neku izazovnu haljinu, koja je strpljivo čekala tople večeri.

Posetite hipodrom

Ukoliko volite da jašete, poseta hipodromu je uvek dobra ideja za dejt. Ukoliko ne živite u gradu koji ga poseduje, postoje mnoge jahačke ture širom Srbije. Nakon ove fizičke aktivnosti, romantična večera pod zvedama savršeno zaokružuje ceo izlazak.

Zaigrajte golf

Poslednjih godina opcije za fizičke aktivnosti su se znatno proširile, a jedna od tih opcija je upravo golf. Ne morate biti profesionalni golfer, kako bi ste se zabavili na terenu. Ne morate brinuti ni o vašoj tehnici zamaha. Vežbanje golfa sa partnerom može biti jako uzbudljivo i intimno. Setite se samo koliko se parova u filmovima zbližilo, vežbajući na golf terenu. Dejt možete dalje nastaviti na ugodnom piću ili večeri.

Napravite piknik

Piknik, kao jedna od najstarijih romantičnih aktivnosti, nikada neće izaći iz mode. Planiranje piknika savršeno spaja zabavu i opuštanje. Večera pod zvezdama uz bocu dobrog crnog vina učiniće vaš dejt nezaboravnim. Ukoliko se odlučite da sami spremite laganu zakusku, vaš partner neće nikako ostati ravnosdušan. Znate već kako kažu ,,Put do srca ide preko stomaka”.

Foto: Profimedia