Lifestyle

Brend Alina Yachts imenovan je za ekskluzivnog dilera Sunreef Yachts u Srbiji

Alina Yachts je spremna da ponovo definiše iskustvo luksuzne plovidbe u Srbiji, predstavljajući izuzetnu izradu Sunreef Yachts-a, prilagođene dizajne i posvećenost održivosti

Alex Alpert i Nina Peličić, osnivači Alina Yachts, imaju zapaženu pozadinu u izgradnji uspešnih tehnoloških kompanija. Polazeći od svog preduzetničkog duha, sada su spremni da ostave trajni trag na tržištu jahti. Udružujući snage sa Sunreef Yachts, poznatim pionirima u proizvodnji luksuznih katamarana, Alina Yachts ima nameru da Srbiju upozna sa neuporedivim nivoom prilagođenih luksuznih iskustava.

– Potražnja za luksuznim proizvodima u Srbiji je doživela ogroman rast, što predstavlja savršenu priliku da Balkanu predstavimo Sunreef Yachts. Odrastajući okružena vodom, prepoznala sam potrebu za zaista prilagođenim luksuznim iskustvom. Sunreef Yachts, sa svojom kombinacijom raskoši i prilagođenih dizajna, omogućava pojedincima da više vremena provode na vodi i stvore svoj dom iz snova, izjavila je Nina Peličić, direktorka Alina Yachts-a, ne skrivajući svoje oduševljenje novim poduhvatom.

Sunreef Yachts je poznat po svojoj posvećenosti održivoj ekoinovaciji, predvodeći promene u industriji jahti, što je istakao i Alex Alpert. 

Život na vodi pruža osećaj slobode koji samo more može da pruži. Naša je odgovornost da zaštitimo ovaj neprocenjiv resurs koji toliko volimo. U Alina Yachts-u, naša misija je da pomognemo ljudima da žive simbiotički sa morem, osiguravajući da buduće generacije mogu uživati u istim neverovatnim iskustvima koja mi cenimo i delimo.

Sa svojim izuzetnim dizajnom, Sunreef Yachts nude različite mogućnosti rasporeda, aranžmana kabina, prostrane životne prostore i velike palube, prilagođavajući se onima koji traže produženu plovidbu, život na brodu i nezaboravna iskustva gostiju. Smanjen hidrodinamički otpor ovih katamarana poboljšava brzinu, efikasnost goriva i stabilnost, izdvajajući ih iz tradicionalnih jednotrupnih brodova. Osim toga, rastuća popularnost katamarana na tržištu najma čini ih primamljivom investicionom prilikom, pri čemu vlasnici očekuju impresivan godišnji povrat ulaganja od oko deset procenata.

Sa dubokim razumevanjem regiona i neumornom težnjom ka izvrsnosti, Alina Yachts je spremna da zadovolji zahtevne potrebe srpskih zaljubljenika u plovidbu i osigura besprekoran put ka ostvarenju njihovih snova na vodi.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo