grazia

Lifestyle

Kako izgledaju deca legendi zlatnog Holivuda?

Zlatna era Holivuda ne samo da je izrodila neka od najlegendarnijih filmskih ostvarenja - koja i dan danas gledamo sa divljenjem, već i kultna imena, koja i nakon 70, 80 godina od popularnosti, nastavljaju da inspirišu čitavu kreativnu industriju, ali i pojedince širom sveta.

Njihovi maniri, gracioznost, lepota i talenat, čini se da će zauvek ostati kao nedostižni svakoj narednoj generaciji umetnika. Ipak, ako bi iko mogao da parira velikanima 20. veka, zasigurno su to njihova deca, odnosno unuci, od kojih su mnogi zaista i krenuli stopama svojih predaka.

Od elegantne Odri Hepbern i Grejs Keli, preko jedinstvenog Elvis Prislija, do šarmera Šon Konerija i Keri Granta, pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju potomci slavnih ličnosti zlatnog Holivuda, te ima li ikakve sličnosti među njima.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.

Lifestyle

Letnji raspust je u Stadionu

Letnje aktivnosti za najmlađe.

Lifestyle

Bogatiji od kraljice: Kako je Dejvid Bekam postao milijarder

Bekamova imovina, udružena sa prihodima njegove supruge Viktorije, vrtoglavo raste iz godine u godinu.