grazia

Lifestyle

Điđi Haidi i Zejn Malik su raskinuli: Incident koji nismo očekivali

Dugogodišnji par, koji smo voleli skupa da vidimo svuda – od zajedničkih modnih editorijala, preko pojavljivanja Điđi u Zejnovom spotu, do gradske šetnje ćerkice - odlučio je da prekine svoju vezu.

Vest o raskidu, uzdrmala je javnost, nakon što je majka supermodela, Jolanda Hadid, objavila da su ona i Malik imali fizički sukob, kako navodi portal People. Optužbu da je nasrnuo na baku svoje jednogodišnje  ćerke, Zejn je ubrzo demantovao na društvenim mrežama.

"Oni trenutno nisu zajedno. Ipak oboje su dobri roditelji malenoj Khai.", rekao je prijatelj porodice Hadid za People. "Imaju podeljeno starateljstvo. Jolanda je, naravno, veoma zaštitnički nastrojena prema Điđi. Samo želi najbolje za svoju ćerku i unuku."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gigi fan page (@gigihadlik)

Osoba za odnose sa javnošću supermodela, takođe je dala izjavu za People, rekavši da je "Điđi fokusirana isključivo na ono što je najbolje za Kai. Ona traži privatnost tokom ovog teškog perioda". Jolanda Hadid i Malik nisu dalje komentarisali o ovoj temi, iako je bivši član One Direction-a takođe pomenuo da se tokom ovog perioda fokusirao na svoju ćerku u svojoj objavi na Tviter-u.

"Kao što svi znate, ja sam osoba koja voli svoju privatnost i želim da stvorim bezbedan i privatan prostor za odrastanje moje ćerke. Mesto gde se privatne porodične stvari ne izbacuju na javnu scenu kako bi svi mogli da nas bockaju i rastavljaju. U nastojanju da zaštitim taj prostor za nju, pristao sam da ne osporavam tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao sa članom porodice moje partnerke, a koji je ušao u naš dom dok je ona bila odsutna, pre nekoliko nedelja. Ovo je bila i još uvek bi trebalo da bude privatna stvar, ali za sada izgleda da postoje podele i uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje koje će mi omogućiti da se staram o svojoj ćerki na način na koji ona to zaslužuje."

Popularan par prvi put je počeo da se zabavlja u novembru 2015, nakon čega je usledio kratak raskid 2018. Njih dvoje su bez ikakve pompe, obnovili svoju vezu naredne godine, a zatim su dočekali i bebu Kai 2020.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.

Lifestyle

Letnji raspust je u Stadionu

Letnje aktivnosti za najmlađe.

Lifestyle

Bogatiji od kraljice: Kako je Dejvid Bekam postao milijarder

Bekamova imovina, udružena sa prihodima njegove supruge Viktorije, vrtoglavo raste iz godine u godinu.