grazia

Lifestyle

Điđi Haidi i Zejn Malik su raskinuli: Incident koji nismo očekivali

Dugogodišnji par, koji smo voleli skupa da vidimo svuda – od zajedničkih modnih editorijala, preko pojavljivanja Điđi u Zejnovom spotu, do gradske šetnje ćerkice - odlučio je da prekine svoju vezu.

Vest o raskidu, uzdrmala je javnost, nakon što je majka supermodela, Jolanda Hadid, objavila da su ona i Malik imali fizički sukob, kako navodi portal People. Optužbu da je nasrnuo na baku svoje jednogodišnje  ćerke, Zejn je ubrzo demantovao na društvenim mrežama.

"Oni trenutno nisu zajedno. Ipak oboje su dobri roditelji malenoj Khai.", rekao je prijatelj porodice Hadid za People. "Imaju podeljeno starateljstvo. Jolanda je, naravno, veoma zaštitnički nastrojena prema Điđi. Samo želi najbolje za svoju ćerku i unuku."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gigi fan page (@gigihadlik)

Osoba za odnose sa javnošću supermodela, takođe je dala izjavu za People, rekavši da je "Điđi fokusirana isključivo na ono što je najbolje za Kai. Ona traži privatnost tokom ovog teškog perioda". Jolanda Hadid i Malik nisu dalje komentarisali o ovoj temi, iako je bivši član One Direction-a takođe pomenuo da se tokom ovog perioda fokusirao na svoju ćerku u svojoj objavi na Tviter-u.

"Kao što svi znate, ja sam osoba koja voli svoju privatnost i želim da stvorim bezbedan i privatan prostor za odrastanje moje ćerke. Mesto gde se privatne porodične stvari ne izbacuju na javnu scenu kako bi svi mogli da nas bockaju i rastavljaju. U nastojanju da zaštitim taj prostor za nju, pristao sam da ne osporavam tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao sa članom porodice moje partnerke, a koji je ušao u naš dom dok je ona bila odsutna, pre nekoliko nedelja. Ovo je bila i još uvek bi trebalo da bude privatna stvar, ali za sada izgleda da postoje podele i uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje koje će mi omogućiti da se staram o svojoj ćerki na način na koji ona to zaslužuje."

Popularan par prvi put je počeo da se zabavlja u novembru 2015, nakon čega je usledio kratak raskid 2018. Njih dvoje su bez ikakve pompe, obnovili svoju vezu naredne godine, a zatim su dočekali i bebu Kai 2020.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Najlepše vereničko prstenje slavnih ličnosti ikad viđeno

Možda im brakovi ne traju večno ali ovi dijamanti zasigurno hoće!

Lifestyle

Planirate da se udate za princa? Pre toga pročitajte vodič za kraljevska venčanja!

Retko šta je tako komplikovano kao što je priprema svadbe na kraljevskom dvoru.

Inspiracija

Ko stoji iza haljina koje nose prve dame i koliko one koštaju?

Otkrivamo omiljene modne kuće Melanije Tramp, Mišel Obame i Džil Bajden.

Lifestyle

Ovo su najpopularnije destinacije za putovanja u 2022.

Izgleda da će 2022. godina zaista biti godina velikih putovanja budući da turistička industrija već beleži ogroman porast interesovanja za najrazličitije destinacije.

Lifestyle

Zaleđeno kraljevstvo: Festival snega i leda u Kini ponovo ostavlja bez daha

Kineski grad Harbin, u provinciji Heliođijang, blizu granice sa Rusijom, širom sveta je poznat po Međunarodnom festivalu snega i leda koji se ove godine održava 37. put i posvećen...

Lifestyle

Zavirite u ukletu vikendicu Robi Vilijamsa koju je posle 12 godina uspeo da proda

Skoro milion i po dolara je pristao da spusti cenu nekretnine.

Lifestyle

Poznate ličnosti koje su otvoreno govorile o svojoj borbi sa tumorom

Potresno je i teško boriti se sa bilo kojom bolešću, naročito ovom opakom, a stvar je još komplikovanija kada se to dešava pred očima javnosti.

Lifestyle

Ben Aflek: "Pogađa me kada moja deca čitaju na internetu svašta o meni"

Glumac otvoreno o javnom imidžu, koji utiče na njegovo troje dece.

Lifestyle

Amsterdam više ne želi turiste - zašto?

Otkrijte zašto su holandski zvaničnici doneli niz mera kako bi odvratili one koji žele da posete njihov glavni grad.

Lifestyle

10 filmskih parova koji su nas naučili šta je to ljubav

Možda neke priče nemaju srećan kraj, ali ne možemo poreći da su i te kako inspirativne.

Lifestyle

11 načina da podstaknete MRŠAVLJENJE - danas!

Da li se i vama dešava da se osećate loše i nezadovoljno sobom? Hajde da to promenimo. Od ovog 1. januara, od ove 2022. godine koja je pred nama!