Eurobank opremila dva kabineta Ekonomske škole u Kragujevcu

Sedmu donaciju u okviru samostalnog društveno-odgovornog projekta “Škola kao nacrtana za Vas” Eurobank je realizovala u Ekonomskoj školi u Kragujevcu. Banka je učenicima ove škole obezbedila 25 računara sa odgovarajućim serverom i drugu vrednu opremu za Bankarski kabinet i kabinet za Obuku u osiguravajućem društvu. Vrednost donacije iznosi više od 1,2 miliona dinara, a sredstva su prikupljena humanitarnom Mastercard kreditnom karticom “Eurobank Veliko srce”. Nova oprema koristiće učenicima obrazovnog profila komercijalista i službenik u bankarstvu i osiguranju u njihovom daljem školovanju. 

Pored toga, sa željom da dodatno unapredi kvalitet njihovog obrazovanja, Eurobank je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, svim đacima Ekonomske škole obezbedila popust za kupovinu knjiga, kao i gift programa u knjižari Delfi u Kragujevcu.  

“Verujemo da su mladi ljudi najveća pokretačka snaga jednog društva i da ih je potrebno na vreme usmeriti i obezbediti im adekvatne uslove za razvoj i napredak. Veoma smo ponosni što i u ovako izazovnim vremenima možemo da doprinesemo njihovom profesionalnom razvoju uz veliku podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i klijenata, korisnika humanitarne Mastercard kreditne kartice. Do sada smo kroz projekat  Škola kao nacrtana za Vas uložili više od 7,2 miliona dinara i na taj način obezbedili kvalitetnije obrazovanje učenika srednjih ekonomskih škola u Srbiji”, izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Samostalni društveno-odgovorni projekat “Škola kao nacrtana za Vas” Eurobank je pokrenula 2018. godine, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, sa ciljem poboljšanja i unapređenja uslova za rad i učenje u srednjim školama u Srbiji. Projekat je rezultat sinergije Eurobanke i njenih klijenata, budući da se od svake transakcije izvršene humanitarnom Mastercard kreditinom karticom “Eurobank Veliko srce” odvaja deo sredstava za obnovu kabineta u školama širom zemlje i nabavku neophodne opreme.

Do sada je opremljeno osam računarskih kabineta u šest gradova Srbije, za koje je izdvojeno više od 7,2 miliona dinara. 

PROMO