Čorba od spanaća i komorača

SASTOJCI:

  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 40 g putera
  • 1 crni luk
  • 1 komorač
  • 1 beli krompir
  • 1 l supe
  • 250 g spanaća
  • 1/2 kašičice soli
  • biber
  • 2 kašike limuna

PRIPREMA:

Otopiti puter na zagrejanom ulju, pa dodati crni luk i pržiti ga uz stalno mešanje.
Dodati komorač iseckan na rezance, kratko propržiti uz mešanje, pa onda i očišćen i sitno iseckan beli krompir.
Usuti supu, smanjiti temperaturu i kuvati dok povrće ne bude skoro skuvano.
Pred kraj, dodati očišćeni spanać, kuvati oko 5 minuta.
Skinuti sa ringle, ispasirati štapnim mikserom, posoliti po ukusu, pobiberiti i dodati limun.

Ceo članak naše food blogerke Tanje Leković možete pročitati u oktobarskom izdanju magazina Grazia.

Politika kolačića

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za skladištenje i pristup informacijama na Vašem uređaju. Neke od ovih tehnologija su tehnički neophodne da bi vam pružile bezbednu, funkcionalnu i pouzdanu web stranicu. Takođe, želimo da postavimo opcione/dodatne tehnologije kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo.

Dodatne informacije su dostupne na stranici politika privatnosti.

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za normalno funkcionisanje web sajta, jer omogućavaju osnovne operacije poput održavanja vaše sesije, obezbeđivanja sigurnosti i pravilnog rada ključnih funkcionalnosti stranice.

Analitički i kolačići trećih strana

Ovi kolačići nam omogućavaju da razumemo kako pristupate stranici i Vaše navike pregledanja (npr. pregledane stranice, vreme provedeno na stranici, klik na sadržaj). Oni nam omogućavaju da analiziramo performanse i kvalitet naše stranice i da otkrijemo moguće greške.

Omogućavanje ovih kolačića pomaže nam da poboljšamo naš web sajt.