Nije vam potrebno 28 sati dnevno da biste pripremili četiri obroka svakog dana. Donosimo vam recept za zdrav život

Živimo veoma dinamično. Putovanje do posla, radno vreme, saobraćajne gužve, obaveze nakon posla – nedostatak vremena. Ovo su samo neki od razloga koje navode ljudi koji u toku dana preskaču obroke.

Sa druge strane, metabolički sindrom, autoimuni poremećaji, insulinska rezistencija, višak kilograma, poremećaji krvnog pritiska su posledice o kojima nam govore lekari, insistirajući na tome da je zdrava, balansirana, uravnotežena ishrana prevencija svega navedenog. I da, tri obroka dnevno i užina. I onda najčešći odgovor da bi dan, u tom slučaju, trebalo da traje 28 sati. Donosimo vam rešenje.

Ideja za doručak

Nije vam potrebno 28 sati dnevno, potrebna vam je 28 ishrana, koja je nastala iz potrebe da ljudima koji žive dinamičan život, pun svakodnevnih obaveza, ponudi mogućnost da o njihovom zdravlju brinu stručnjaci. Naš tim priprema uravnotežene i balansirane obroke koji mogu biti, u skladu s vašim potrebama, prilagođeni samo vama. 

Kako to radimo? Nutricionisti Đorđe Pejić i Merima Gregović zaduženi su u našem timu za nutritivni obračun vaših obroka, ali i za potrebe svih vas koji se u ovom trenutku borite sa mataboličkim sindromom, insulinskom rezistencijom, poremećajem rada štitaste žlezde. Nije svaki organizam isti. To ste sigurno čuli mnogo puta. Saglasni smo. Upravo iz tog razloga naš stručni tim može prilagoditi svaki parametar vašim potrebama.

Ideja za ručak

Vi birate program ishrane po vašoj potrebi. Uživate u hrani i gubite višak kilograma bez gladovanja, a puni ste energije. Dostavljate nam svoju porudžbinu radnim danom do 16:00h. A šta mi radimo? Nabavljamo sveže namirnice, pripremamo sve obroke za vas i besplatno dostavljamo obroke DANAS ZA DANAS, svim danima, osim nedelje, u vreme i na mesto koje vama odgovara. U ponudi imamo tri grupna programa i individualni program.

Ideja za ručak

Ukoliko želite da ukuse koje pravimo za vas podelite s vama bliskim ljudima, u nekim posebnim prilikama, pripremamo ketering prema vašim potrebama i željama.

Ideja za ketering

I da, vaše je samo da odete na 28ishrana.rs i odaberete željeni paket, sve ostalo je naša briga.

PROMO