Obojite dan prirodno dobrim osećajem

Nutrino LABoratorija boji svet mladim talentima

WHY SO GREY?   

Kako je svet postao tako siv? Pogledaj oko sebe. Zatim, pogledaj unutar sebe. 

Sve polazi iznutra. Voće nas budi, a boje oživljavaju. Boje menjaju sve. To nam je u prirodi. Nutrino Lab je formula za bolji dan: autentičan, inspirisan, srećan.  

Savršeno balansiran, od 100% voća, bez dodatog šećera i aditiva: stvoren za zdravo uživanje. 

Ovo je tvoj šareni podsetnik da je sreća u malim stvarima. I da je svaki dan umetničko delo. Kada koristiš boje. Jer boje nisu samo boje. One su mogućnosti, osećanja, različiti svetovi i zagrljaj prirode. O tim bojama pričamo. 

Zato se igraj, zaigraj i pogreši. Pa šta? Sutra je novi dan. Probaj opet. I mi ćemo sa tobom. Život nije crno-beli. Život je paleta puna boja. Iskoristi ih sve. 

U svom nastojanju da inspiriše i oboji dan, Nutrino Lab je prepoznao “pravu boju” u mladoj muzičkoj umetnici, Mili Nikolić i pružio joj podršku da započne svoju karijeru pesmom „Oboji me“ čiji stihovi podsećaju da sreća dolazi iznutra i da je svet lepši kada nesebično podržavamo jedni druge i bojimo dane dobrotom i ljubavlju.

Mlada i talentovana Vranjanka, ljubav prema muzici gaji još od malih nogu i svoje putovanje kroz svet muzike započinje u 10-oj godini u muzičkoj školi gde uči da svira klavir, a zatim i solo pevanje. Na avant-pop i RnB scenu stupila je sredinom 2023. godine sa osvežavajućom autentičnošću i strašću ka muzici.

Neka Nutrino Lab bude vaša inspiracija da birate svoju paletu boja koja vam prija.

Nutrino Lab Oboji dan voćem

Promo