Pečena piletina sa bundevom i sirom

SASTOJCI:
500 g pilećih grudi
300 g očišćene bundeve
1 crvena paprika
300 ml toplog bujona
150 ml neutralne pavlake
150 g kačkavalja
30 g putera
svež bosiljak
ulje, so, biber

PRIPREMA:
Pileće meso iseckati na kockice i začiniti. Na puteru sa malo ulja propržiti ga da porumeni. Izvaditi meso na tanjir i ostaviti sa strane. Na istoj masnoći propržiti papriku iseckanu na kockice, pa dodati i bundevu
iseckanu na kockice. Sve dobro promešati i začiniti po ukusu. Dodati topli bujon, koliko da ogrezne i ponovo promešati.
Kuvati petnaestak minuta na umerenoj temperaturi. Zatim, dodati piletinu, seckani bosiljak, neutralnu pavlaku i sve dobro promešati.

foto: unsplash

Grazia

Politika kolačića

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za skladištenje i pristup informacijama na Vašem uređaju. Neke od ovih tehnologija su tehnički neophodne da bi vam pružile bezbednu, funkcionalnu i pouzdanu web stranicu. Takođe, želimo da postavimo opcione/dodatne tehnologije kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo.

Dodatne informacije su dostupne na stranici politika privatnosti.

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za normalno funkcionisanje web sajta, jer omogućavaju osnovne operacije poput održavanja vaše sesije, obezbeđivanja sigurnosti i pravilnog rada ključnih funkcionalnosti stranice.

Analitički i kolačići trećih strana

Ovi kolačići nam omogućavaju da razumemo kako pristupate stranici i Vaše navike pregledanja (npr. pregledane stranice, vreme provedeno na stranici, klik na sadržaj). Oni nam omogućavaju da analiziramo performanse i kvalitet naše stranice i da otkrijemo moguće greške.

Omogućavanje ovih kolačića pomaže nam da poboljšamo naš web sajt.