Grilovano meso i povrće zadovoljiće vaš apetit i želju da što manje vremena budete u kuhinji.
Sastojci:
- 400g pilećeg belog mesa (može i neko drugo, prema ukusu)
- 3 paprike (crvena, zelena i žuta)
- 1 tikvica
- 1 manja šargarepa
- so, biber, maslinovo ulje
- limun, peršunovo lišće
Priprema:
Meso ispeći na grilu ili u teflon tiganju na vrlo malo ulja, tako da dobije zlatnožutu boju sa obe strane. Pečeno meso posoliti i pobiberiti, iseći na komade i odložiti u vatrostalnu činiju. Papriku iseći na trake, tikvicu i šargarepu na kolutiće i grilovati desetak minuta da sve omekša. U povrće dodati meso, začiniti prema ukusu, dodati kašiku maslinovog ulja i sok od limuna. Dekorisati peršunovim lišćem.
Fotografija: Shutterstock