Recept dana: Ideja za lagani letnji ručak

Budite praktični, napravite supu od junećeg mesa, najbolje od rozbratne, posle čega ćete junetinu iskoristiti za jelo koje vam predstavljamo. Ili, meso ispecite u rerni zajedno sa krompirićima koje ćete upotrebiti za ovaj obrok. Količinu mesa sami dozirajte, odnosno dobro bi bilo da uzmete neki veći komad od ovog navedenog u receptu, jer ga možete upotrebiti za još neko jelo. Budite ekonomični.

SASTOJCI:

  • 800 g junetine
  • 2 crvena luka
  • veza rukole
  • 6 mladih krompira
  • 100 g testenine
  • 3 paradajza srednje veličine
  • balzamiko
  • maslinovo ulje
  • so, biber

PRIPREMA:

Junetinu iz supe, koju ste krčkali dovoljno dugo da se meso raspada, iscepkajte na listove (ili ispečenu u rerni). Testeninu skuvajte posebno. Pomešajte rukolu, crveni luk isečen na režnjeve, junetinu i krompir. Dodajte paradajz, isečen na komade, kuvanu testeninu, začinite i poslužite.

Fotografija: Shutterstock

Politika kolačića

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za skladištenje i pristup informacijama na Vašem uređaju. Neke od ovih tehnologija su tehnički neophodne da bi vam pružile bezbednu, funkcionalnu i pouzdanu web stranicu. Takođe, želimo da postavimo opcione/dodatne tehnologije kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo.

Dodatne informacije su dostupne na stranici politika privatnosti.

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za normalno funkcionisanje web sajta, jer omogućavaju osnovne operacije poput održavanja vaše sesije, obezbeđivanja sigurnosti i pravilnog rada ključnih funkcionalnosti stranice.

Analitički i kolačići trećih strana

Ovi kolačići nam omogućavaju da razumemo kako pristupate stranici i Vaše navike pregledanja (npr. pregledane stranice, vreme provedeno na stranici, klik na sadržaj). Oni nam omogućavaju da analiziramo performanse i kvalitet naše stranice i da otkrijemo moguće greške.

Omogućavanje ovih kolačića pomaže nam da poboljšamo naš web sajt.