Hotel koji podstiče svoje goste da ga pljačkaju

Hotel Prince u Melburnu želi da omogući svojim gostima da “ukradu” sve što im se dopada u njihovim sobama, a da pritom ne osećaju krivicu. Kao deo novog paketa, Steal The Suite, hotel, u partnerstvu sa velikim brojem lokalnih brendova (tu su Grown Alchemist i Cultiver Linen), obezbeđuje brojne stvari koje ste ohrabreni da ukradete.

Gosti doslovno mogu da opljačkaju, odnosno da se posluže i ponesu sa sobom bade matile, set posteljine u vrednosti od preko 1000 dolara, kupke i mleka za telo brenda Grown Alchemist (u vrednosti od preko 200 dolara), keramičke vaze Marloe Marloe (preko 300 dolara), Hommey jastuke i peškire u vrednosti od preko 350 dolara Mitchelton Wines vina koja koštaju oko 150 dolara, odnosno sve Little Prince Wine proizvode koji se nalaze u mini baru.

Pored proizvoda koji se mogu “ukrasti”, u vrednosti od preko 2000 dolara, gosti će takođe dobiti obične šampone, proizvode za kupanje i čokoladice. Sobe Steal The Suit u hotelu Prince trenutno su dostupne za 999 dolara po danu, a akcija neće trajati zauvek, već samo do 31. maja.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Instagram (@theprincehotel)