It’s a match: Ana de Armas u vezi sa Tinder milionerom (život nakon Bena Afleka)

Šta je poznato o bogatom i uticajnom dečku „nove Bond devojke“ i bivše Bena Afleka?

Na pozadini žučne rasprave o ponovnom ljubavnom susretu Bena Afleka sa Dženifer Lopez, radoznali smo kakva je sudbina Ane de Armas, sa kojom je glumac srećno proveo godinu karantina.

Sećate se, osmeh nikada nije silazio sa lica Oskarovca dok je bio u vezi sa Anom- rastali su se, kao što je to često slučaj sa kreativnim ljudima, zbog rasporeda posla – Anina karijera krenula je uzlaznom putanjom: pored brojnih snimanja u perspektivnim filmovima, potpisala je ugovor sa Estee Lauder.

De Armas nije morala dugo da tuguje – navodno, Kubanka se trenutno zabavlja sa izvršnim direktorom Tindera, Polom Bukadakisom. Prema The New York Post-u, njihova veza traje već nekoliko meseci. Ne, nisu se upoznali na senzacionalnoj aplikaciji, već na staromodan način – upoznali su ih prijatelji.

Paul Bukadakis, rođen u Tulsi u Oklahomi, izvršni je direktor Tindera i bio je suosnivač i izvršni direktor kompanije Wheel, koju je Tinder stekao 2017. godine. Bukadakis trenutno razvija platformu Swipe Night, a njegovo bogatstvo procenjuje se na 17 miliona dolara.