grazia

Lifestyle

Nedeljni astro od 16. do 22. januara

OVAN

Ove nedelje možete se naći u sukobu sa prijateljem ili čak više dragih ljudi, a razlog tog sukoba mogu bit finansije i preraspodela istih. Možda bi bilo najbolje izbeći ulazak u borbu za koju znate da su šanse za isterivanje pravde male. Budite dovoljno mudri da se povučete kada je to potrebno i dozvolite nekom drugom da preuzme vođstvo.

BIK

Ove nedelje postoji mogućnost ulaska u konflikt sa ljudima sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu. Za pojedine predstavnike ovog znaka to će biti partner, za druge osoba od autoriteta, a za treće  porodica. Ovaj sukob bi mogao da osvetli neke kritične tačke i ovo se ujedno može potencijalno pokazati i kao odlična prilika da taj odnos i učvrstite. Budite sigurni da jasno i sa poštovanjem iznosite svoju perspektivu.

BLIZANCI

Ovo je izuzetno povoljna nedelja za istraživanje, sticanje novih znanja i stvaranje novih veza. Vaš život biće pun neočekivanih obrta, ali baš zato iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže. Ovo je odličan period za produbljivanje odnosa za partnerom, kao i za pravljenje zajedničkih planova. Oslobodite se krutih stavova koji vam ničemu ne služe, pa umesto da govorite šta sve ne možete da postignete potrudite se da malo više osluškujte svoje snove.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevnimesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!

Lifestyle

Kamij Raza: Oličenje autentične Parižanke

Ako se nađete u Parizu, Kamij će vam odmah preporučiti tri mesta koja morate posetiti.

Lifestyle

Žena je ženi vuk: Zašto je ovo delom istina?

Sestrinstvo je sjajna stvar, ali ideja da žene moraju bezuslovno podržavati jedna drugu samo zato što su žene - nanosi nam štetu.

Lifestyle

Dan žena u SC Stadion: Budi svoja

Svaki dan u godini važan je kada je u pitanju žena