grazia

Lifestyle

Nedeljni astro: Od 21. do 27. novembra

OVAN

Neke stavove ste revidirali, neka mišljenja ste promenili, a moglo bi se reći i da više niste u zabludi i da mnogo čemu sada pristupate krajnje kritički i obazrivo. Ipak, ukoliko budete išli iz jedne u drugu krajnost nećete sebi doneti mnogo dobrog, pa je vreme da zaista poradite na načinu na koji komunicirate sa drugim ljudima. Iskoristite predstojeću nedelju da bolje razumete svoje potrebe i želje. Povoljan je period za sticanje novih znanja.

BIK

U toku predstojeće nedelje bićete okruženi ljudima i naći ćete se u centru zbivanja. Informacije do vas dolaze u delovima, ali je potrebno da se izmestite i napravite jedan korak u nazad kako biste sagledali celu sliku. Ne žurite sa donošenjem zaključaka, jer se vrlo brzo možete opeći. Stvari se menjaju izuzetnom brzinom, pa ono što je juče bilo zagarantovano danas postaje nebitno. Ne sudite drugima zbog donošenja loših životnih odluka, već im se nađite kao podrška.

BLIZANCI

Fokus ove nedelje biće na odnosima, pa će mnogi pripadnici ovog znaka ozbiljno razmišljati o zajedničkoj budućnosti koju mogu ostvariti sa partnerom. Budite sigurni da se nalazite na istoj talasnoj dužini pre nego što bilo šta predložite, ali i da sa svojim idejama niste prenaglili. Ove nedelje ćete uspeti da napravite kompromise koji će zadovoljiti sve, zato ne odustajte kada prvi put dobijete negativan odgovor jer sve možete ispregovarati.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Fotografija: Pexels 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Nove sezone serija "Specijalizant" i "Novi Amsterdam" samo na FOX LIFE

Uzbudljiv januar uz naše omiljenje medicinske drame očekuje nas na kanalu FOX LIFE

Lifestyle

Paris Hilton postala je mama!

U porodicu Hilton-Reum stigao je dečak.

Lifestyle

Nedeljni astro od 23. do 29. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

U lovu na istorijske komade: Kim Kardašijan sada poseduje ogrlicu princeze Dajane

Krst sa ametistom i dijamantima kupila je za skoro 200.000 dolara.

Film

5 stvari koje niste znali o Florens Pju

Neke od njih će vas potpuno šokirati

Lifestyle

Nedeljni astro od 16. do 22. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

Comfortcore – trend u opremanju enterijera koji će dominirati u 2023.

Prema sajtu Wayfair ljudi će najveću pažnju obraćati na udobnost.

Lifestyle

Dan bez pantalona: Ovako su izgledali putnici u londonskom metrou

Vožnja bez pantalona održava se već 20 godina u gradovima širom sveta.

Lifestyle

10 stvari koje naučite kada vas odgaja jaka majka

Pod izrazom “jaka majka” mislimo na ženu koja nije manipulativna, narcisoidna niti ima snažnu želju za kontrolom nego je požrtvovana, plemenita i upravo ona, kakvu bi svako poželeo...

Lifestyle

Ostavljena zbog "plastičnog" lica

Melani Grifit udavala se četiri puta, ima troje dece, a sada je sama i zdravljem plaća danak odlukama koje je donosila i životu kakav je vodila.

Lifestyle

Tiha čežnja  mlade princeze  

Kada za to dođe vreme, Leonor će stupiti na tron Španije. A dotle  skuplja slike izvesnog fudbalera koji joj je po ocu, kralju Felipeu, poslao potpisani dres.