Panorama lepote: Veče glamura na promociji L’Oréal Paris maskare

U raskošnoj atmosferi obasjanoj zlatnim sjajem, elegancijom i neponovljivim stilom, više od 200 uglednih gostiju, predstavnika najrenomiranijih medijskih kuća u Srbiji, beauty influensera, okupilo se na Belom dvoru. Tu je svečano predstavljena nova Panorama maskara, kultnog brenda L’Oréal Paris.

To veče je bilo prava poslastica za sve ljubitelje najnovijih trendova u svetu šminke. Gosti su imali priliku da istog trenutka isprobaju maskaru i uvere se zašto je Panorama postala svetski hit. Uz uzbudljivu zabavu ispred ogledala i u zanimljivim “separeima” posebno dizajniranim za fotografisanje sa maskarom Panorama u prvom planu, gosti su se fantastično proveli, još jednom potvrđujući da L’Oréal Paris uvek donosi nešto što osvaja na prvi pogled…

Kao posebno iznenađenje, pevačica Tijana Bogićević je svojim izvanrednim vokalom ostavila neizbrisiv muzički pečat na večeri, čineći je još svečanijom.

Veče na Belom dvoru zaista je bilo prava panorama lepote, stila i šminke koja čini da se osećate kao da ste na crvenom tepihu bilo gde da se nalazite. Sve što je oko vas moglo da uhvati, bilo je obasjano zlatnim sjajem i elegancijom.

A šta je tajna Panorama maskare i zašto je neodoljiva kao “ljubavna priča” za svakoga ko je isprobao?

Sa četkicom koja kombinuje vlakna različite dužine, ova maskara će učiniti da oči deluju čak do 1.4 puta veće, a trepavice raširene poput savršene lepeze! Takav pogled malo ko može da odoli. Panorama je pogodna čak i za one sa osetljivim očima i za one koji koriste kontaktna sočiva. Formula obogaćena sa 5% StretchFlex Kompleksa pruža trepavicama zadivljujući volumen, ne ugrožavajući udobnost ili performanse. Ultra-fleksibilna formula obavija svaku trepavicu, čineći ih savršeno razdvojenim, punim volumena i bez grudvica.

Zato je nova L’Oréal Paris Panorama maskara, sa svojim neverovatnim PANORAMA volumenom, oduševila sve prisutne na Belom dvoru. U kraljevskom enterijeru, Panorama maskara se savršeno uklopila, zajedno sa svakim gostom. Sve je zračilo elegancijom – crno-zlatna paleta Panorame jednostavno je prelila svoj neodoljiv sjaj na Beli dvor. Panorama Love Story je počela, a nama preostaje da uživamo u svakom pogledu…