grazia

Lifestyle

Pravac u Novi Sad: Promenada slavi rođendan!

Iz godine u godinu, Promenada je osluškivala vaše potrebe i trudila se da im odgovori na pravi način. Brzo je postala mesto na kojem se okupljaju prijatelji, porodice, poslovni partneri i kolege, mesto koje ljudima mami osmeh i na kojem se svi osećaju dobro. I ove godine, Promenada planira da nastavi u istom duhu i zato je za vas pripremila VELIKI ROĐENDANSKI ŠOPING VIKEND. 5. i 6. novembra u Promenadi u Novom Sadu očekuju vas veliki rođendanski popusti, akcije, pokloni, koncerti, radionice za decu i još mnogo toga!

Povodom 4. rođendana Promenada je pripremila i veliki #OvdeSeSmejem foto-konkurs, u okviru kog vas poziva da se uslikate i opišete kada ste se najslađe smejali u Promenadi. (Više o foto konkursu možete pogledati OVDE). 

Godišnja poseta Promendi beleži konstantan rast (preko 9.5 miliona poseta za godinu dana), a ovde se dolazi po više od 160 poznatih domaćih i internacionalnih mono brend i multi brend radnji kao što su Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oyhso, Lindex, Fashion & Friends, Armani Exchange, Diesel, Calvin Klein, US Polo, Calzedonia, Jasmin, L’Occitane, The Body Shop, Kiehl's Nike, Adidas, Under Armour, Nine West i drugi. Promenada takođe nudi moderan beauty salon Modena sa uslugama frizera i manikira, kao i zabavni sadržaj - tu su Cineplexx, Cosmoplay igraonica, PRO FITNESS CENTER. Na drugom nivou šoping centra je prostrani food court sa velikim izborom domaće i internacionalne kuhinje, restoranima i terasama.

Promenada, jedan od najmodernijih šoping centara u Srbiji, nalazi na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu. Pored raznovrsnog sadržaja koji nudi posetiocima, ovaj šoping centar, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, obezbeđuje više od 1500 radnih mesta Vojvođanima. Neizostavna destinacija svih Novosađana ali i posetilaca iz cele Srbije i regiona, prostire se na 49.000 kvadratnih metara, dizajniranih za uživanje i kupovinu. Investicija kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, vredna je više od 128 miliona evra. Promenada predstavlja jedan od najznačajnijih dodataka bogatom portfoliju kompanije NEPI Rockcastle, koji uključuje i vodeće centre u Rumuniji, Poljskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Litvaniji.

Mesto na kom se održavaju razni događaji, počev od koncerata najvećih imena sa prostora bivše Jugoslavije, do modnih revija i dobro poznatih festivala kao što je Novosadski Oktoberfest, poseduje garažu na OSAM nivoa koja nudi 1500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom. 

Promenada Novi Sad je prvi šoping centar u Srbiji koji je dobio potvrdu o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama od strane Centra za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisne švedske kompanije koja procenjuje bezbednost šoping centara širom sveta. Dobijanje ovog sertifikata je dokaz da šoping centar posluje u skladu sa međunarodnim zdravstvenim standardima i nudi kupcima sigurno iskustvo kupovine.

Promenada Novi Sad je uspešno ispunila sve potrebne uslove i dobila prestižni međunarodni BREAAM sertifikat. Ovaj sertifikat je vodeći svetski metod za ocenjivanje zgrada u oblastima energetske efikasnosti, emisije gasova staklene bašte, zdravlja, upravljanja objektima, zagađenja, upravljanja otpadom - u Promenadi su postavljane kante za selektivno odvajanje otpada, i još mnogo toga.

Posedovanje licence je potvrda da je objekat garancija zdravlja i udobnosti, kao i potvrda pravilnog upravljanja lokacijom i objektom. 

Fotografije: Jelena Ivanović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Pronađi inspiraciju i probudi svoju kreativnost

Da li inspiraciju pronalazimo mi sami ili ona pronalazi nas?

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!

Lifestyle

Kamij Raza: Oličenje autentične Parižanke

Ako se nađete u Parizu, Kamij će vam odmah preporučiti tri mesta koja morate posetiti.

Lifestyle

Žena je ženi vuk: Zašto je ovo delom istina?

Sestrinstvo je sjajna stvar, ali ideja da žene moraju bezuslovno podržavati jedna drugu samo zato što su žene - nanosi nam štetu.