Prva Philips radnja u regionu: Doživite potpuno personalizovano iskustvo kupovine

Brend Philips je, u četvrtak – 22. juna, poželeo dobrodošlicu potrošačima u prvoj Philips radnji u regionu koja se nalazi na 2. spratu tržnog centra Galerija Belgrade. Na jednom mestu, svi posetioci sada imaju priliku da iskuse personalizovano iskustvo kupovine, isprobaju uređaje na licu mesta uz savete Philips stručnjaka.

Prilikom svečanog otvaranja, zvanicama su se obratili predstavnici brenda Philips – Miloš Predojević, Jakub Chvatal i Peter Dossov, koji su istakli da je ovo prva radnja ovog tipa u regionu a i šire, koja objedinjuje proizvode iz kategorija lične nege, malih kućnih aparata, rasvete, audio i TV rešenja. Sa fokusom na unapređeno korisničko iskustvo, predstavnici brenda Philips veruju da je otvaranje ove radnje korak u napred ka približavanju inovacija srpskim potrošačima.

Otvaranje Philips radnje uveličali su svojim prisustvom brojni predstavnici sedme sile kao i poznata lica influence scene.

Povodom otvaranja prve Philips brend radnje u regionu, u periodu od 22. do 25. juna, za sve potrošače je obezbeđen dodatni popust na sve redovne i akcijske cene. Akcija važi u Philips radnji u TC Galerija Belgrade, i na online prodavnici www.philips-eshop.rs

Fotografije: Zoran Rašić