Radost za svačije nepce sa Lidl BIO Organic proizvodima

Donošenje pravog izbora kada je u pitanju kupovina namirnica za članove porodice često može biti izazovan zadatak. Ne želimo da se odreknemo osećaja zadovoljstva koje nam pružaju, na primer, slatkiši i testo, a istovremeno bismo voleli da izbalansiramo ishranu i pravimo bolje izbore za nas i prirodu, kao i da tu naviku prenesemo na našu decu.

Osim toga, moderni način života nameće ubrzani tempo pa sve manje vremena imamo za planiranu ishranu. Imajući na umu ove poteškoće koje današnjica nosi sa sobom, jasno je da je pažljiv odabir onoga što unosimo u organizam i njegova dostupnost od ključne važnosti. Mnogi svetski trgovinski lanci prepoznali su ovu potrebu potrošača, te se u asortimanu mogu lako pronaći upravo takvi proizvodi. Jedan od svetlih primera u našoj zemlji svakako je Lidl Srbija, koja potrošačima nudi BIO Organic proizvode.

Lidl BIO Organic proizvodi proizvedeni su prateći strogu zakonsku regulativu koja propisuje da tokom proizvodnje organske hrane, bilo da je ona biljnog ili životinjskog porekla, nisu korišćeni sintetički pesticidi ni veštačka đubriva, a prirodne potrebe životinja se dodatno poštuju. Osim toga, u poređenju sa konvencionalnom, organski proizvedena hrana bogatija je antioksidansima i mineralima i samim tim predstavlja bolji izbor za ishranu.

U kvalitet ovih proizvoda uverili su se i vežbači na Adi Ciganliji, kojima je Lidl Srbija podelila BIO sokove i raw barove kako bi se okrepili i povratili energiju nakon aktivnosti. Iz Lidla kažu da su na ideju došli želeći da uzvrate poverenje koje njihov BIO asortiman sve više zavređuje kod potrošača, te da Beograđanima koji su jutros vežbali na Adi Ciganliji, besplatno podele njihovo omiljeno okrepljenje.

Tekst: Promo

Foto: Promo