Lifestyle

Rajan Gosling ekskluzivno o privatnom životu, Evi Mendez i ćerkama

Rajan Gosling dao nam je redak uvid u svoj ultra-privatni odnos sa Evom Mendes i njihove dve ćerke, Esmeraldom i Amadom.

Popularni Ken, prisetio se upoznavanja sa svojom budućom partnerkom, na snimanju filma The Place Beyond the Pines, iz 2012. – i kako ga je to navelo na razmišljanje o osnivanju sopstvene porodice po prvi put.

„Kada ste me pitali o Evi i deci, mislim da sam rekao da nisam razmišljao o deci dok mi nije rekla da je trudna. To nije tačno. Nisam želeo da preterujem, ali sada ne želim ni da pogrešno predstavljam stvari“, rekao je Gosling u intervjuu za GQ. „Mislim, istina je da nisam razmišljao o deci pre nego što sam je upoznao, ali nakon što sam upoznao Evu, shvatio sam da jednostavno ne želim da imam decu bez nje. I bilo je trenutaka na snimanju filma The Place Beyond the Pines u kojima smo se pretvarali da smo porodica, a ja zapravo više nisam želeo da se pretvaramo. Shvatio sam da kada bi to bio moj život bio bih veoma srećan”

Gosling i Mendes dočekali Esmeraldu 2014. dok je njihova druga ćerka, Amada, rođena 2016. godine. Poznati par nema dadilju, jer glumac daje prednost kvalitetnom vremenu provedenom sa svojom decom. Tako ih vodi sa sobom na setove tokom svojih filmskih projekata ili se posveti samo jednom filmu godišnje.

„Želeo sam da provedem što više vremena sa njima“, rekao je, dodajući da „nikada ne bi želeo da se vrati“ u život pre dece. „Drago mi je što nisam imao kontrolu nad svojom sudbinom na taj način, jer je bila mnogo bolja nego što sam ikad sanjao.”

Takođe je pohvalio Evine roditeljske veštine. „Samo se oslanjam na Evu“, nastavio je. „Ona uvek zna šta je važno. Jednostavno, nekako zna. Dakle, ako ikada premišljam o nečemu, samo je pitam.”

 

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.