Sjajni Huawei Watch Fit 3 konačno u prodaji

Stara poslovica kaže da ko čeka taj i dočeka. Ljubitelji Huawei pametnih uređaja dočekali su početak prodaje najnovije generacije pametnih satova iz Fit serije – Huawei Watch Fit 3.

Ovaj uređaj, koji krase inovativna tehnološka rešenja, uz prepoznatljiv moderan i tanak dizajn Fit serije, zvanično je u prodaji od danas, 22. maja u svim A1, Yettel i MTS poslovnicama, kao i u slobodnoj prodaji, odnosno u Gigatronu, Tehnomaniji i Tehnomediji.

Ono što će sve kupce posebno obradovati jeste da uz kupovinu Watch Fit 3 uređaja do kraja juna svaki kupac dobija na poklon FreeBuds SE 2 slušalice ako se registruje na https://www.huaweipokloni.rs/.

Zahvaljujući inovativnim estetskim rešenjima koje podržavaju najmodernije tehničke predispozicije, poput poboljšanog iskustva aplikacije StayFit, novih TruSleepTM 4.0 i TruSeenTM 5.5 za holističkim nadzorom zdravlja i mnogih drugih restruktuiranih dodataka, Huawei Watch Fit 3 je svojom pojavom izazvao veliku pažnju svetske javnosti, a sada je konačno dostupan i na srpskom tržištu.  U funkcionalnostima Huawei Watch Fit 3 mogu uživati svi ljubitelji pametnih satova, jer se jednostavno povezuje sa svakim telefonom, pri čemu nije važno da li koristite Android ili iOS operativni sistem.

Cene uređaja:

WATCH FIT 3 Black                                 22.999.00 din.

WATCH FIT 3 Pink                                   22.999.00 din.

WATCH FIT 3 Green                                22.999.00 din.

WATCH FIT 3 White                                22.999.00 din.

WATCH FIT 3 Grey Woven Strap           24.999.00 din.

WATCH FIT 3 White leather strap         24.999.00 din.

Više o Huawei Watch Fit 3 saznajte putem linka.