Stručnjaci savetuju: pričajte o svom bivšem na prvom sastanku

Da li je ovo zaista dobar savet?

Prvi sastanci su neprijatni u 99 procenata slučajeva.

Bilo da je u pitanju sastanak na slepo koji su vam organizovali prijatelji, upoznavanje preko aplikacije ili neko sa kim ste razmenili broj u nekonm trenutku, činjenica je da ste sasvim sigurno nervozni kada odete na prvi sastanak, ali ste istovremeno uzbuđeni i puni nade, zar ne? 

I dok postoje brojni stručnjaci koji nam nude svakakve vrste saveta – od pitanja koja morate postaviti pa sve do znakova koji vam govore da bežite glavom bez obzira, neki profesionalci sada savetuju da pričate o nečemu što u mnogim ljudima izaziva osećaj neprijatnosti.

Da li je dobra ideja pričati o bivšem na prvom sastanku? Pa, kako se ispostavilo jeste. Kako tvrde brojni stručnjaci, ako osoba sa kojom ste na sastanku počne da vam priča o svojim prethodnim vezama, ne morate tražiti izlaz u slučaju opasnosti. 

Ukoliko su veze o kojima se radi bile značajne, savršeno je jasno zašto bi neko želeo da ih podeli sa vama, a iskustva o kojima ćete čuti će vam pomoći da bolje upoznate tu osobu. 

Ukoliko osoba sa kojom ste na sastanku krene da ljubomoriše na prvi pomen bivšeg dečka, znajte da tu možda i neće biti sve u redu. Tačnije, to jeste znak za uzbunu. 

Da li ćete isprobati ovu taktiku?