Zakoračite u fantastičan svet online kupovine

Vreme – najveći neprijatelj modernog načina života koji sa sobom nosi neizostavnu dozu grozničave užurbanosti. Razumećete onda kada vam kažemo da efikasnost i brzina u svakodnevnim interakcijama nikada nisu bile poželjnije – posebno kada je reč o vašim finansijama. Olakšajte sebi način plaćanja i odlučite se za onlajn Visa plaćanje, jer #HowYouPayMatters. Lako je razumeti, a glavna prednost dolazi u najkorisnijoj valuti od svih – vremenu!

Živimo u digitalnoj eri i jedna od velikih pogodnosti koje nam je ona donela jeste mogućnost da sve što želimo ili trebamo možemo dobiti sa samo nekoliko klikova na našim voljenim pametnim uređajima, pa čak i našu omiljenu hranu! Pojednostavite svoj život i ne dozvolite da vam potencijalne momente uživanja zameni nepotrebno čekanje u redovima, nošenje bezbroj kesa ili nerviranje oko zaboravljenog novčanika. Zahvaljujući sigurnoj onlajn kupovini, Visa vam nudi mogućnost da sve svoje omiljene proizvode poručite bilo gde i u bilo kom trenutku. Iskoristite priliku da porudžbinu izvršite iz udobnosti svog doma putem maxi.rs aplikacije i Visa vam dodeljuje digitalni vaučer u iznosu od 500 dinara za kupovinu veću od 6.000 RSD. Ako već tražite najbolju karticu, odaberite onu koja vam omogućava brzo i sigurno obavljanje poslova!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visa Srbija (@visa.srbija)

Sećate li se onog vremena kada ste zapravo morali da idete do restorana kako biste preuzeli hranu? Ili momenata kad vam dolaze gosti, a vi u poslednjem trenutku shvatate da niste kupili vašu omiljenu flašu vina? Uz današnji životni tempo, svi smo podležni povremenim greškama. Zato napravite pametan izbor i uživajte u sigurnosti koja je oduvek bila sveprisutna odlika Visa kartica. Sve što je potrebno da uradite jeste da registrujete svoju karticu na Glovo aplikaciju, a tamo vas čekaju najraznovrsnije ponude spremne da ispune svaku vašu želju. Izaberite željene proizvode i oni vam u najkraćem roku stižu na adresu, a sigurni smo da će vas široki asortiman stvari oduševiti. Plaćanjem Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite karticama poslednjih 7 dana svakog meseca do kraja godine, dobijate promo kod u iznosu od 300 dinara za vašu narednu kupovinu. Iskoristite maksimum od svake situacije i prepustite se čarima sigurne onlajn kupovine!

Neka gledanje vaših omiljenih programa postane još slađe! Plaćanjem računa za SBB uz Visa karticu i putem Moj SBB portala dobijate 200 dinara popusta na naredni račun. Gde god da se nalazite, iskoristite priliku i uživajte u serijama i filmovima, a Visa Secure tehnologija kompanije Visa vam obezbeđuje dodatnu bezbednost prilikom internet plaćanja. Registrovanjem na pomenuti servis, korisnik je u mogućnosti da pomoću lozinke dodatno potvrdi svoj identitet, koji pre izvršene transkacije proverava banka. Zaboravite na brigu i uštedite i novac i vreme koristeći mogućnost Visa onlajn plaćanja, jer #HowYouPayMatters, više nego ikad!

Neka nepotrebno izlaženje iz kola za vas bude prošlost! Uz Drive.Go aplikaciju gorivo na benzinskoj pumpi možete platiti sigurno i jednostavno uz jedan klik, a plaćanjem Visa karticom osiguravate sebi popust od 3 dinara po litru. Visa garantuje da se sa vašim podacima rukuje na pravi način i da su vaše informacije uvek zaštićene. Zato, uživajte u izvanrednom asortimanu ponuda koje su vam na raspolaganju i s lakoćom pronadjite sve što vam je potrebno. Dovoljno je da registrujete svoju karticu na web stranicama ili aplikacijama Visa partnera, bacite se u istraživanje i maksimalno iskoristite pogodnosti koje pruža onlajn svet. Uživajte u lepšoj strani života sa visokim standardom potrošnje, jer #HowYouPayMatters.

Tekst: Promo

Fotografije: Shutterstock, Instagram / Visa Srbija