MAGAZIN

Zavirite u oktobarsko izdanje magazina Grazia

Foto: MATTIA GUOLO
Stajling: ANNA CASTAN
Total look: BALMAIN

Evo nas u prvom pravom jesenjem broju, koji smo pravili sa željom da vam donesemo pregršt inspirativnih priča, punih optimizma.

Uoči svoje prve solo turneje, neverovatni čelista Stjepan Hauser, iz bivšeg dua 2Cellos, otkriva nam kako je uspeo da pomiri dve strane svoje prirode, buntovnu i romantičnu.

Nekoliko priča posvetili smo porodici, bilo da su to žene poznatih prezimena koje su uspele da pronađu sopstveni put ili su to roditelji u novom, pozitivnom pokretu antišerentinga, koji su odlučili da se svojom decom bave u stvarnosti, a ne samo putem deljenja njihovih srećnih trenutaka na društvenim mrežama.

Pozabavićemo se još nekim popularnim trendovima. Otkrivamo tajnu zavisnosti miliona članova od bizarne društvene mreže Be.Real, čitav klub žena koje su se razvele u dvadesetim godinama, te ispovesti prvih supermodela sveta, u novoj dokumentarnoj seriji.

U modi, jesen nam dolazi s purpurnom kišom, onom koja će obeležiti sezonski trend, a naša glavna beauty tema, Nesavršeno savršeni, može se čitati kao poruka i motivacija za vreme koje nam dolazi.

Grazia tim