Zavirite u septembarski broj magazina GRAZIA

FOTOGRAFIJE: VLADIMIR ILIĆ 

STAJLING: MARKO MRKAJA 

MODEL: JOVANA ČEBZANOVIĆ@DEMONS MODEL MANAGEMENT

ŠMINKA: ANA KOVAČEVIĆ

FRIZURA: SRĐAN KOLAREVIĆ

ASISTENT STILISTE: ANDRIJANA LUKIĆ 

KOŠULJA MONA. PANTALONE LIU JO

Septembar se već neko vreme u ovom našem modernom svetu računa kao mala Nova godina, možda čak bolja od tradicionalne. Većina nas se vratila sa odmora osvežena i spremna da se uhvati sa izazovima povratka na posao, među prijatelje i porodicu, na još vrele ulice svakodnevice, a roditelji i deca zajedno se spremaju za novu školsku godinu. Kako to najlakše učiniti, pripremili smo vam specijal.

Na stolu je tema o kojoj će se tek pričati. Na jesen počinje obuka za novo zanimanje kod nas i zove se koordinator intimnosti na filmskim setovima. O čemu je zapravo reč, otkrivaju nam organizatori koje podržava UN Women Srbija i glumica Jelena Gavrilović, svako iz svog, zanimljivog ugla. Naša gošća, perspektivna mlada glumica Miona Marković predstravlja nam svojevrsni dnevnik ličnog sazrevanja, a zagrebački DJ Filip Ivelja, poznatiji kao DJ Phat Phillie, pomaže da se uključimo u planetarnu proslavu pola veka hip hopa, koja će trajati do kraja godine, širom planete. Baš kako i priliči pokretu koji je lider pop kulture današnjice.

Foto: Nebojša Babić

Pred nama je nova sezona u modi, u kojoj vam preporučujemo niz trendova, od animal printa do stilova koje možemo pozajmiti čak i iz palata pravde. Imperativ septembarske lepote je kako pripremiti kožu za hladnije dane i uhvatiti korak sa make up i hair stilovima koji odgovaraju ovoj jeseni. Uradite ovog septembra nešto drugačije. Napravite iskorak. I budućnost će zaista obećavati.

Foto: Prodimedia

Grazia Tim